Wim van Sluijs

“Ik ben sinds 1 juli 1979 in dienst bij Schipper. Schipper heeft vele namen gekend. Het bedrijf is van oorsprong Zeeuws en had op dat moment twee vestigingen, Goes en Vlissingen. Ik ben begonnen als Junior Assistent-Accountant in Vlissingen en ben door gegroeid tot Klantadviseur. In die functie ben ik nu minstens 15 jaar actief. Toen ik destijds begon was ik de jongste werknemer van de vestiging. Inmiddels ben ik de oudste.

In de tijd dat ik begon als Junior Assistent-Accountant hadden we nog geen computers. We maakten de jaarrekeningen vanuit grote doorschrijfboeken. Daarbij waren hoofdrekenen en een telmachine onmisbaar. Enorme archieven en stapels papier zijn typerend voor die tijd. Veel van de klanten van toen behoren nu nog steeds tot mijn klanten. Voor hen ben ik veel meer dan alleen de boekhouder. Dit zegt ook iets over de organisatie en de mensen bij Schipper. Betrouwbaar, kundig, flexibel en persoonlijk betrokken. Ik ervaar veel vrijheid bij Schipper. Ik kan mijn klanten bedienen op de manier zoals ik wil.

Ik ervaar vrijheid bij Schipper, hierdoor kan ik mijn klanten bedienen zoals ik dat graag wil.

Wim van Sluijs

Veel mogelijk en goed geregeld

De reden dat ik altijd bij Schipper werkzaam ben geweest is deze vrijheid, de leuke werkzaamheden en het feit dat nagenoeg alles bespreekbaar is en er tal van mogelijkheden zijn. Je kunt doorgroeien, zoals ik van Junior Assistent-Accountant naar Klantadviseur. Ook een opleiding in de accountancy volgen vanuit Schipper is geen probleem en wordt zelfs gestimuleerd. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto- en telefoonregeling. Er is veel mogelijk bij Schipper en erg goed geregeld!”

Wim van Sluijs
Klantadviseur