int(820)
Video afspelen

Ondernemen met vertrouwen

Een bedrijfsovername

Als ondernemer wilt u vooruit; uitdagingen zien en kansen grijpen. Die passie en ambitie voelt u dagelijks. Wat uw plannen ook zijn, het is belangrijk om deze tijdig tegen het licht te houden. Daarbij spelen tal van zaken een rol. Heeft u bijvoorbeeld financiering nodig en sluit de rechtsvorm van uw bedrijf nog optimaal aan bij de nieuwe situatie? Wat zijn de fiscale en arbeidsrechtelijke consequenties van uw plannen? Samen met u bekijken we of uw overnameplannen een definitieve ‘go’ verdienen.

Wilt u persoonlijk contact?

Voor ons ligt persoonlijk contact aan de basis van onze dienstverlening. We begeleiden u graag bij een bedrijfsovername. We hebben alle kennis in huis om de bedrijfsovername zo goed mogelijk voor te bereiden en zo succesvol mogelijk te implementeren. Daarbij kunt u gebruikmaken van al onze specialisten, die over alle voors en tegens meedenken en adviseren. Wilt u een bedrijf overnemen buiten onze landsgrenzen? Dan kunt u een beroep doen op ons internationale netwerk. Wat uw overnameplannen ook zijn, wij bewaren het overzicht en houden grip op alle kanten van uw bedrijf.

drs. Rutger Groenewegen RA RV

010 - 31 38 533

06 - 24 78 31 31

Wij ondernemen met u mee Wij ondernemen met u mee
Uw onderneming groeit, wij staan naast u

Dit zijn wij

Bedrijfsuitbreiding? Samen bouwen we aan de toekomst

De adviseurs van Schipper weten dat een bedrijfsovername een belangrijke beslissing is voor de toekomst van uw bedrijf. We staan naast u en houden graag alle kanten van uw plannen tegen het licht. We gaan nadrukkelijk niet op uw stoel zitten, maar zijn uw persoonlijke sparringpartner en adviseur. U weet alles van ondernemen, wij van alle mogelijkheden, risico’s én valkuilen.

Bekijk onze diensten