Ondernemen met vertrouwen

Personeelsdiensten

Een succesvolle organisatie begint met effectief werkgeverschap, waarbij u oog heeft voor zowel de belangen van uw medewerkers als de belangen van uzelf als werkgever. Onze adviseurs ondersteunen, ontzorgen en adviseren u bij al uw personeelszaken. Dit doen we op een vooruitstrevende manier met een team van specialisten. We werken persoonlijk en dichtbij. 

Wij ondernemen met u mee Wij ondernemen met u mee

Ondernemen met vertrouwen

Al uw personeelszaken goed geregeld

Onze voornaamste doelstelling is dat u kunt ondernemen met vertrouwen. Daarom staan u en uw wensen centraal. Wij kennen u persoonlijk en weten wat uw doelstellingen zijn. Maar we hebben ook kennis van de markt en de branche waarin u actief bent. Of u nu startgroeituitbreidt of juist uw bedrijf wilt overdragen, wij adviseren over alle vraagstukken die raakvlakken hebben met instroom, doorstroom en uitstroom van personeel. Dat doen we met praktische ondersteuning, bijvoorbeeld op het gebied van salarisverwerking tot en met het formuleren van effectief personeelsbeleid en het trainen en coachen van u, uw medewerkers en leidinggevenden.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. 

Contact opnemen
  • Personeelsdiensten

Effectief werkgeverschap

Ondernemers werken iedere dag met passie, visie en ambitie aan hun bedrijf. Bij Schipper willen we dat ondernemers kunnen ondernemen met vertrouwen. Vertrouwen in zichzelf, het team en het bedrijf. Effectief werkgeverschap speelt daarbij een cruciale rol. Daarom bieden we een breed scala aan diensten voor al uw personeelszaken. Deze zijn toegespitst op elk gebied waarin een organisatie met personeel verbonden is.

Optimale klantfocus en een full-service aanpak vormen de basis voor alles wat we doen. Door de samenwerking met de specialisten binnen alle andere disciplines komen we tot de beste adviezen. We voelen ons persoonlijk betrokken en maken ons samen sterk voor het succes van uw onderneming.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze personeelszaken dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek!

Neem contact op

Personeelszaken: ondersteuning van A tot Z

Effectief werkgeverschap levert een belangrijke bijdrage aan het succes van uw onderneming. Met onze dienstverlening staan we voor u klaar bij de volgende personeelszaken:

Samen doorpraten?

Joris Maljaars

0113 - 256 628

Rob Commandeur

0113 - 239 486

Mark Giljam

0166 - 745 278