Ondernemen met vertrouwen

Personeelsdiensten

Een succesvolle organisatie begint met effectief werkgeverschap waarbij u oog heeft voor de belangen van uw werknemers maar zeker de belangen van u als werkgever. Onze adviseurs ondersteunen, ontzorgen en adviseren u bij al uw personeelszaken. Dit doen we op een vooruitstrevende manier met een team van specialisten. We werken persoonlijk en dichtbij. 

Al uw personeelszaken goed geregeld

Onze voornaamste doelstelling is dat u kunt ondernemen met vertrouwen. Daarom staan u en uw wensen centraal. Wij kennen u persoonlijk en weten wat uw doelstellingen zijn. Maar we hebben ook kennis van de markt en de branche waarin u actief bent. Of u nu start, groeit, uitbreidt of juist uw bedrijf wilt overdragen, wij adviseren over alle vraagstukken die raakvlakken hebben met instroom, doorstroom en uitstroom van personeel. Dat doen we met praktische ondersteuning, bijvoorbeeld op het gebied van salarisverwerking tot en met het formuleren van effectief personeelsbeleid en het trainen en coachen van u, uw medewerkers en leidinggevenden.

Personeelszaken: Effectiefondersteuning van A tot Z

Optimale klantfocus en een full-service aanpak vormen de basis voor alles wat we doen. Samen met collega-specialisten adviseren wij u bij het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen. Effectief werkgeverschap levert een belangrijke bijdrage aan het succes van uw onderneming. Met onze dienstverlening staan we voor u klaar bij de volgende personeelszaken:

  • Personeelsbeleid;
  • Werving en selectie;
  • Aannemen van personeel;
  • Verlonen en administreren;
  • Ontwikkelen van personeel;
  • Uitstromen van personeel.
Personeelszaken

Effectief werkgeverschap

Ondernemers werken iedere dag met passie, visie en ambitie aan hun bedrijf. Bij Schipper willen we dat ondernemers kunnen ondernemen met vertrouwen. Vertrouwen in zichzelf, het team en het bedrijf. Effectief werkgeverschap speelt daarbij een cruciale rol. Daarom bieden we een breed scala aan diensten voor al uw personeelszaken. Deze zijn toegespitst op elk gebied waarin een organisatie met personeel verbonden is. Door de samenwerking met de specialisten binnen alle andere disciplines komen we tot de beste adviezen. We voelen ons persoonlijk betrokken en maken ons samen sterk voor het succes van uw onderneming.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze personeelszaken dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek!

Onze personeelsadviseur is voor ons een belangrijk klankbord. Samen maken we plannen concreet en zorgen we ervoor dat de gemaakte afspraken worden nageleefd.

Erwin Dek, Hydrozorg Interieurbeplanting
Joris Maljaars

Joris Maljaars

06 11 14 81 01

Schipper Accountants is altijd dichtbij. Ook bij u in de buurt.

Bekijk contactgegevens en medewerkers bij u in de buurt.