Schipper Online bestaat uit de zogeheten ‘Best Of Breed’ software. Hiermee profiteert u van optimale beschikbaarheid, innovatie, gebruiksgemak en open structuur principes. Doordat wij de beschikbare componenten voor u aan elkaar koppelen, staan alle processen optimaal met elkaar in verbinding. Alle gegevens uit uw boekhouding, salarisadministratie en facturatie kunt u inzien en analyseren in uw op maat gemaakte Ondernemersdashboard. Dit biedt inzichten waarmee u uw bedrijf verder kunt laten groeien.

Best Of Breed software

De Best Of Breed software bestaat uit:

  • Basecone (verwerking digitale inkoop facturen)
  • Invoicesharing (e-invoicing met boekhoudrobot)

– WeFact (gebruiksvriendelijk online verkoopfacturen maken en versturen)

– Twinfield (online boekhouding)

– Exact Online (online boekhouding)

  • Visionplanner (financieel dashboard)

Brug tussen ondernemer en adviseur

Naast Schipper Online is er natuurlijk ook altijd een team van specialisten beschikbaar. Zij helpen u uw cijfers te interpreteren. Schipper Online biedt inzicht, slaat een brug tussen ondernemer en adviseur en zorgt ervoor dat zij samen kansen kunnen ontdekken om te groeien of verbeteren. Bovendien is het voor u als ondernemer eenvoudig en efficiënt om, naast Schipper Online, gebruik te maken van overige specialistische diensten die Schipper biedt. Wij beschikken over een groot aantal specialisten, die bij elk vraagstuk voor u klaar staan.

Hoe kan ik starten met Schipper Online?

Samen met u stellen we vervolgens een planning op met een reëel tijdspad. Met de overstapservice kunt u snel en eenvoudig overstappen van uw huidige boekhoudpakket. Zo heeft u inzicht in wanneer u kunt starten met Schipper Online en welke voorbereidingen hiervoor nodig zijn.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Schipper Online? Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken met één van onze adviseurs.