Het presenteren van uw financieringsbehoefte bij geldverstrekkers vraagt een gedegen voorbereiding. U krijgt vaak maar één keer de kans om uw aanvraag goed te presenteren.  Cruciaal voor uw potentiële financier is betrouwbare en relevante informatie. Onvoldoende informatie en teveel onduidelijkheden houden de kredietkraan dicht. Goede informatie begint bij een volledig trackrecord van u als ondernemer en uw onderneming. Ook zaken als een ondernemersplan, de cijfermatige onderbouwing van uw financieringsaanvraag, de solvabiliteit van uw bedrijf, de cashflow, een risicoanalyse en andere relevante documentatie zijn van wezenlijk belang om tot een afgewogen oordeel te komen.

Toegang tot een breed netwerk van mogelijke financiers

Onze corporate finance adviseurs weten welke informatie noodzakelijk is voor het succesvol realiseren van een passende financiering voor uw voorgenomen bedrijfsovername. Als onafhankelijk adviseur hebben wij toegang tot een breed netwerk van mogelijke financiers. Naast bankleningen en kredietfaciliteiten zijn er tal van alternatieve financieringsmogelijkheden. Wij bezien het complete speelveld en bepalen samen met u welke financiering het best aansluit bij uw plannen. Door onze kennis en ervaring op het gebied van financieringstrajecten weten we hoe we uw aanvraag kansrijk kunnen begeleiden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken met één van onze adviseurs.