In het buitenland liggen veel kansen en mogelijkheden om zaken te doen. De specialisten van Schipper begeleiden tal van ambitieuze ondernemers bij hun ‘buitenlandse avontuur’.  Dat is inderdaad soms spannend en met onzekerheden omgeven. Zéker als het een land betreft buiten Europa. Gelukkig hebben wij een sterk internationaal netwerk van specialisten. Of u nu een tweede vestiging wil openen in België, zaken wilt doen in Duitsland of producten wilt importeren uit Azië of Zuid-Amerika, met onze brede kennis loodsen wij u stap voor stap door het traject.

Ik wil zakendoen in het buitenland

Grip houden over de grens

De specialisten van Schipper ondersteunen u bij uw keuze om grensoverschrijdend te ondernemen. Daarbij hebben we onder andere oog voor de fiscale problematiek. Niet alleen de btw is van belang, maar ook vaste inrichtingsproblematiek, sociaal verzekeringsrecht en transfer-pricing.

België Desk

Speciaal voor ondernemers én particulieren die wonen, werken of ondernemen over de Nederlands-Belgische grens, hebben wij de België Desk ingericht. Ook dga’s kunnen hier met hun vragen terecht. Evenals Belgen die in Nederland actief zijn. De adviseurs van de België Desk zijn op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving aan weerszijden van de grens. Voor de regelgeving in andere landen, ook buiten de Europese Unie, maken we gebruik van ons internationale netwerk.

Geneva Group International

Schipper is lid van Geneva Group International AG (GGI). Hiermee hebben we toegang tot een hoogwaardig internationaal netwerk van accountants, fiscalisten, juristen en overnameadviseurs. Zo kunnen we ondernemers, met ambities over de landsgrenzen, adviseren en ondersteunen bij internationaal ondernemen. GGI werkt met 771 kantoren vanuit 123 landen, waarmee ze de beste lokale, onafhankelijke bedrijven in staat stellen wereldwijd te handelen zonder hun onafhankelijkheid te verliezen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken met één van onze adviseurs.