Video afspelen

Ondernemen met vertrouwen

Een onderneming starten

Eigen bedrijf starten

U heeft plannen om een eigen bedrijf te starten. Dit betekent dat u met passie en overtuiging gaat doen waarin u goed bent. Misschien wilt u producten produceren, artikelen verhandelen of gaat u, net als wij, professionele diensten verlenen. Wat u ook gaat doen, u zult ervaren dat er veel op u afkomt. Ook zaken waarvan u minder verstand heeft. Gelukkig hebben wij die kennis voor u in huis. Samen werken we aan een succesvolle start van uw bedrijf.

Wilt u persoonlijk contact?

Wij helpen u graag op weg bij het starten van uw bedrijf. Dat doen we met oprechte interesse, betrokkenheid en wederzijds vertrouwen. We investeren graag in persoonlijk contact en een duurzame relatie. We hebben alle kennis in huis die u in deze startfase nodig heeft en houden met onze dienstverlening gelijke pas met uw wensen en vragen.

Marieke Pop

0113 - 239 400

Wij ondernemen met u mee Wij ondernemen met u mee
Een onderneming starten doe je niet alleen

Dit zijn wij

Een onderneming starten doe je niet alleen

De adviseurs van Schipper hebben een brede kijk op ondernemen. Uw persoonlijke adviseur biedt rust bij alle vragen die op u afkomen als u voor uzelf begint. Met een team van betrokken medewerkers staan wij naast u, als sparringpartner, adviseur en vertrouwenspersoon. We ontzorgen en ondersteunen u en bieden een bron van inzicht. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst van uw bedrijf.

Bekijk onze diensten