Als ondernemer sluit u een financiering af op het moment dat u daaraan behoefte heeft. U komt voorwaarden en condities overeen, u besteedt vervolgens de verkregen financiering en alle documenten verdwijnen in de kast. De financieringsafspraken lopen stilzwijgend door, terwijl uw bedrijf, uw visie of uw persoonlijke omstandigheden in de loop der jaren veranderen.

Wij houden uw financiering ‘een spiegel voor’

De adviseurs van Schipper houden uw financiering ‘een spiegel voor’. In een open gesprek kijken wij waar u staat en wat uw plannen zijn. Door alle bestaande afspraken tegen het licht te houden, wordt duidelijk of uw huidige financiering nog wel aansluit bij uw toekomst. Daarbij kijken we naar meer dan rente en condities alleen. Sluiten de voorwaarden nog wel aan? Hoe staat het met de borgstelling of is het mogelijk verstandig om externe middelen aan te trekken en daarmee uw pensioen (deels) veilig te stellen?

Een team van specialisten

Financiering en herfinanciering is maatwerk. Schipper beschikt over een team van specialisten om u te begeleiden bij dit soort vraagstukken. Betrokken bij u, uw onderneming en de mensen om u heen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken met één van onze adviseurs.