Ondernemen met vertrouwen

Over ons

Als ondernemer werkt u elke dag met passie en vol ambitie aan uw bedrijf. Bij Schipper zorgen we ervoor dat u kunt ondernemen met vertrouwen. Vertrouwen in uzelf, in uw team en in uw bedrijf. En vertrouwen in ons, als uw persoonlijke accountant en adviseur. Als sparringpartner, adviseur en vertrouwenspersoon staan we naast u. We ontzorgen, ondersteunen en bieden u een bron van inzicht. Vanuit onze full-service aanpak bieden we dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies, accountantscontrole, pensioenadvies, corporate finance en personeelsdiensten. Samen met u bouwen we aan een duurzame relatie en een succesvolle toekomst. 

Wij ondernemen met u mee Wij ondernemen met u mee
belastingadviseur Rotterdam

Al ruim 85 jaar naast ondernemers

Wij zijn Schipper

Schipper is een full-service accountants- en advieskantoor en behoort tot de top 25 accountants- en advieskantoren in Nederland. Onze historie gaat terug naar 1938. In dat jaar werd Schipper Accountants opgericht. Inmiddels hebben we acht vestigingen in Zuidwest-Nederland en zijn we in een brede regio actief. Met circa 350 medewerkers bieden we ondernemers een full-service dienstverlening. Het leveren van absolute kwaliteit vinden we hierin vanzelfsprekend. Met onze persoonlijke aanpak en hoge betrokkenheid maken we écht het verschil. Zo zorgen we ervoor dat u zich kunt richten op wat u het liefste doet: ondernemen.

 

Contact opnemen

Onze diensten

Ondernemen met vertrouwen

Schipper onderscheidt zich door haar nuchtere mentaliteit, vooruitstrevende vakmensen en hoge betrokkenheid. Vanuit onze full-service aanpak hebben we aandacht voor alle aspecten van het ondernemerschap, zowel zakelijk als privé. Verbinding, vakmanschap, vooruitgang en vrijheid zijn de kernwaarden die ons dagelijks leiden. Hier staan we voor. Zo maken we het verschil en werken we samen met u aan de toekomst.

Deskundig en persoonlijk

U kunt er bij Schipper op vertrouwen dat we ons werk altijd volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden uitvoeren. We werken met strenge kwaliteitssystemen die we regelmatig toetsen via interne en externe reviews. We hebben een professioneel kritische houding en werken onbevooroordeeld, open en onafhankelijk. Daarnaast betekent kwaliteit voor ons dat wij transparant en integer handelen. Zo waarborgen we onze hoogwaardige dienstverlening.

Persoonlijk contact, oprechte interesse en wederzijds vertrouwen vormen de basis van onze dienstverlening. Onze sterke regionale binding zorgt dat we uw branche, afzetmarkt en concurrenten kennen. We bieden flexibiliteit en sluiten aan bij de specifieke behoeften van u als ondernemer. Door de korte lijnen in onze organisatie zijn we wendbaar; we anticiperen snel en slim op elke vraag die we krijgen. Uw ambities bepalen de koers die we samen varen. We bouwen met u aan een duurzame relatie en ondersteunen u graag bij het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen. Zo helpen we u te ondernemen met vertrouwen.

Internationaal actief

Schipper Accountants is lid van Geneva Group International AG (GGI), één van de grootste samenwerkingsverbanden van onafhankelijke, toonaangevende en ervaren accountants-, advies- en advocatenkantoren wereldwijd. Hierdoor hebben we toegang tot een hoogwaardig internationaal netwerk van specialisten en kunnen we u voorzien van specialistische oplossingen. Vanuit deze positie ondersteunen en adviseren we talloze ondernemers bij hun grensoverschrijdendste ambities.

Schipper Accountants is lid van Geneva Group International AG (GGI)

Meer weten?

Heeft u vragen, wilt u advies of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek. Neem contact op met één van onze vestigingen of adviseurs. De koffie staat klaar!

Samen doorpraten?

drs. Maron Gosens RB

076 - 30 34 626

06 - 51 57 30 48

Jan Rutjes RB

0113 - 23 94 81

06 - 54 30 49 45

Edwin van Belle

Edwin van Belle

010 - 31 38 523

06 - 15 44 96 18