Ondernemen met vertrouwen

Over ons

Ondernemers werken elke dag met passie, visie en ambities in hun bedrijf. Bij Schipper streven we ernaar dat ondernemers dit met vertrouwen kunnen doen. Vertrouwen in zichzelf, in het team en in het bedrijf. En in ons, als persoonlijke accountant en adviseur. We staan als sparringpartner, adviseur en vertrouwenspersoon naast de ondernemer. We ontzorgen, ondersteunen en bieden een bron van inzicht.

Onze kernwaarden leiden ons

Schipper onderscheidt zich door haar nuchtere mentaliteit, vooruitstrevende vakmensen en torenhoge betrokkenheid. Vanuit een full-service aanpak heeft Schipper aandacht voor alle aspecten van het ondernemerschap, zowel zakelijk als privé. We bouwen met onze klanten aan een duurzame relatie en een succesvolle toekomst. Zo krijgen zij de ruimte om zich te richten op wat zij het liefste doen: ondernemen.

Verbinding, vakmanschap, vooruitgang en vrijheid zijn de kernwaarden die ons dagelijks leiden. Hier staan we voor. Zo maken we het verschil en werken we samen aan de toekomst van onze klanten, onze organisatie en onze medewerkers.

Kwaliteit staat voorop, altijd

Bij Schipper vinden wij het belangrijk dat klanten erop kunnen vertrouwen dat ons werk altijd volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden tot stand komt. Kwaliteit en vertrouwen gaan in onze ogen hand in hand. Om die reden is onze missie: Ondernemen met vertrouwen. We werken daarom ook volgens strenge kwaliteitssystemen die we regelmatig toetsen via interne en externe reviews. Kwaliteit betekent verder dat wij transparant en integer handelen. De aanbevelingen uit het rapport ‘In het publiek belang’ van de werkgroep Toekomst Accountantsberoep onderschrijven wij. Daarin staan ruim vijftig maatregelen om de kwaliteit en onafhankelijkheid van de accountantscontrole te versterken. Vanzelfsprekend implementeren wij deze maatregelen. Zo ontstaat een vertrouwensrelatie met onze klanten en met de maatschappij als geheel.

Schipper Accountants

Positief en professioneel kritisch

We hebben een professioneel kritische houding en werken onbevooroordeeld, open en onafhankelijk. Zo waarborgen we onze hoogwaardige dienstverlening. De medewerkers van Schipper zijn goed geschoold. Ze hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zo kunnen zij de kwaliteit van de werkzaamheden overzien én bewaken. Onze medewerkers zijn de belangrijkste succesfactor. We verlangen van hen dat ze integer zijn en investeren structureel in hun kennis en professionele ontwikkeling. We sporen ze aan om continu gefocust te zijn op het leveren van kwaliteit. Kwaliteitsbewaking en –verbetering verwachten we van iedereen binnen onze organisatie. De naam Schipper staat garant voor kwaliteit. Daarop kunnen onze klanten en het maatschappelijk verkeer blindelings vertrouwen.

We staan al ruim 80 jaar naast ondernemers

De historie van Schipper gaat terug naar 1938. In dat jaar werd Schipper Accountants opgericht. Inmiddels hebben wij 9 vestigingen in Zuidwest-Nederland. Met circa 350 medewerkers bieden we ondernemers een full-service dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies, accountantscontrole, pensioenadvies, corporate finance en personeelsdiensten. Onze sterke regionale binding zorgt dat we de branche, afzetmarkt en concurrenten van onze klanten kennen. Door de korte lijnen in onze organisatie zijn we wendbaar; we anticiperen snel en slim op elke vraag die we krijgen.

Internationaal actief

Schipper Accountants is lid van Geneva Group International AG (GGI), één van de grootste samenwerkingsverbanden van onafhankelijke, toonaangevende en ervaren accountants-, advies- en advocatenkantoren wereldwijd. Hierdoor hebben we toegang tot een hoogwaardig internationaal netwerk van specialisten en kunnen we ondernemers voorzien van specialistische oplossingen voor hun internationale bedrijfsbehoeften.