Video afspelen

Ondernemen met vertrouwen

Continuïteit waarborgen

Natuurlijk, als ondernemer bent u hoofdzakelijk bezig met uw bedrijf. Ondernemen is uw lust en uw leven. Dat begrijpen wij. Toch is het goed om af en toe even een stap terug te doen en na te denken over de toekomstbestendigheid van uw onderneming. Want: hoe goed heeft u uw zaken werkelijk geregeld? Vaak gaat het goed ‘zolang het goed gaat’. Een echte ondernemer durft ook voorbij dat punt te kijken. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als u onverwachts uitvalt?. Loopt het zakelijk en privé dan nog steeds op rolletjes?

Wilt u persoonlijk contact?

Wij zijn graag betrokken bij iedere fase van uw onderneming. Ook als op het eerste gezicht lijkt of alles in kan en kruiken is. Wij kijken verder en voelen ons persoonlijk betrokken. Bij u, uw onderneming, maar ook bij de mensen die belangrijk voor u zijn. Als full-service dienstverlener hebben we over de volle breedte de juiste expertise in huis om te sparren over strategie, financiële planning en het waarborgen van de continuïteit.  Daarbij kijken we verder dan alleen uw bedrijf. Wij hebben nadrukkelijk oog voor de gevolgen van uw keuzes voor u en uw familie.

Frans Bentschap Knook AA

0166 - 60 12 75

06 - 53 95 29 08

Wij ondernemen met u mee Wij ondernemen met u mee
Continuïteit waarborgen

Dit zijn wij

Continuïteit waarborgen; in het volste vertrouwen

De adviseurs van Schipper zijn scherp op iedere fase van uw onderneming. Juist als continuïteit vanzelfsprekend lijkt te worden, is het belangrijk om kritische vragen te stellen. Samen met u kijken we met afstand naar uw onderneming en uw privésituatie. Welke scenario’s kunnen zich voordoen? Hoe goed bent u daarop voorbereid? Natuurlijk biedt het leven geen zekerheden, maar met de brede kennis die wij in huis hebben, kunnen we wél zoveel mogelijk onzekerheden wegnemen.

Bekijk onze diensten