int(784)
Video afspelen

Ondernemen met vertrouwen

Uw ondernemerschap beëindigen

Niemand denkt bij de start van zijn bedrijf aan de overdracht ervan. Toch komt er een moment dat u hierover moet gaan nadenken. En vaak eerder dan u denkt. Een goede overdracht vergt tijd en een goede voorbereiding. Niet alleen financieel, fiscaal en juridisch, maar zeker ook emotioneel. Loslaten is moeilijk, zelfs als het bedrijf in de familie blijft. Het is belangrijk dat u samenwerkt met een vertrouwde adviseur. De specialisten van Schipper zijn persoonlijk betrokken. Zij overzien het proces en begeleiden alle betrokkenen.

Wilt u persoonlijk contact?

Het goed regelen van een bedrijfsoverdracht of bedrijfsopvolging is een proces dat tijd vergt. Het is een complex traject, met veel facetten en complexe vraagstukken. Onze gespecialiseerde adviseurs zetten hun kennis op ieder relevant thema voor u in. Naast onze kennis en kunde telt vooral ook onze ervaring. We kennen de gevoelens die hierbij spelen en houden daarmee rekening.  Op een zorgvuldige manier betrekken wij de familie bij dit proces. Wij houden rekening met ieders mening en verwachtingen. Transparantie, open communicatie en duidelijke afspraken zijn daarbij belangrijke voorwaarden. Zo loodsen wij uw familiebedrijf naar de toekomst.

mr. Sebastian van Wijk RB

010 - 31 38 562

06 - 20 79 51 42

Jos Maaskant

mr. Jos Maaskant RB

0113 - 23 94 46

06 - 11 70 53 82

Wij ondernemen met u mee Wij ondernemen met u mee
Bedrijfsoverdracht

Dit zijn wij

Bedrijfsoverdracht? We bieden ruimte voor emoties

Met ruim tachtig jaar ervaring in huis weten de adviseurs van Schipper hoe ze een bedrijfsoverdracht succesvol kunnen begeleiden. Onze eigen, unieke aanpak is succesvol. Hiermee loodsen we alle betrokkenen zorgvuldig en transparant door de verschillende stappen van het overnametraject.

Bekijk onze diensten