Een groeiende onderneming

Fiscaal advies

Wie een onderneming heeft die groeit, doet er goed aan bij de fiscalisten van Schipper fiscaal advies in te winnen. Want groei heeft fiscale consequenties, zoveel is zeker. 

Vragen die in een fiscaal adviesgesprek aan bod komen, hebben onder andere betrekking op uw huidige rechtsvorm, uw winst(prognoses) en mogelijke investeringen. Verder gaan we in op de risico’s die met groei gepaard gaan. Zo nemen we onder andere het vermogen dat u heeft opgebouwd onder de loep en kijken we naar de continuïteit van uw bedrijf, als u als ondernemer onverhoopt wegvalt. Zo krijgt u een fiscaal advies op maat.

Fiscaal advies bij groei

Wilt u investeren, dan denken we mee over fiscaal de meest gunstige constructie. Wellicht zijn er investeringssubsidies mogelijk of versnelde afschrijvingsmogelijkheden. Wij kennen de wegen en de voorwaarden. Samen kijken we naar wat mogelijk is. Wilt u groeien door een samenwerking aan te gaan met een zakenpartner? Dan adviseren wij u over de oprichting van bijvoorbeeld een bv of vennootschap onder firma. Daarbij kijken we ook verder dan de fiscale aspecten. We denken ook mee over de juridische aspecten van die samenwerking.

Fiscaal advies is altijd maatwerk

Het behalen van fiscale voordelen of het afschermen van risico’s voor uw vermogen is maatwerk. Om die reden hechten wij waarde aan persoonlijke betrokkenheid en onderling vertrouwen. Bij onze adviezen houden we rekening met uw bedrijf, maar zeker ook met uw privésituatie. We leggen de belastingdruk daar, waar deze per saldo het meest gunstig voor u uitvalt. Daarbij houden we niet alleen rekening met uw huidige situatie, maar kijken we ook samen met u vooruit. Zo kunnen we tijdig anticiperen op nieuwe ontwikkelingen, samen de kansen grijpen en de risico’s tijdig goed inschatten.

Wilt u fiscaal advies of meer weten over de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken met één van onze adviseurs.