Deskundig advies, persoonlijke aanpak

Btw-advies

Omgaan met de btw lijkt op het oog vaak eenvoudig, maar schijn bedriegt. De wet- en regelgeving rondom de btw is complex en sterk aan verandering onderhevig. De regels verschillen per product en dienst, maar ook per land. Als gevolg blijven kansen vaak onbenut en lopen ondernemers onnodig veel risico. Het is daarom raadzaam om u goed te laten informeren. Zo voorkomt u onaangename verassingen en profiteert u van een optimale btw-positie. Ons team van specialisten staat graag voor u klaar. Deskundig btw-advies met een persoonlijke aanpak.

ondernemen met vertrouwen ondernemen met vertrouwen
Vakantiewoning kopen in 2020

Whitepaper

Vakantiewoning kopen voor verhuur?

Een vakantiewoning is een mooi bezit. Soms wordt een vakantiewoning puur voor eigen recreatie gebruikt. In veel gevallen wordt de woning echter gekocht met het doel om deze geheel of gedeeltelijk te gaan verhuren. Dit heeft gevolgen voor de btw en inkomstenbelasting. In deze whitepaper leest u waar u rekening mee moet houden.

Bekijk ook onze andere btw whitepapers →

Download whitepaper

Actueel

ondernemen met vertrouwen ondernemen met vertrouwen
Btw-advies

Deskundig btw-advies

Persoonlijk contact

Heeft u vragen, wilt u advies of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Onze btw-specialisten hebben alle benodigde kennis en kunde voor u in huis. Vanuit onze btw-praktijk houden we ons dagelijks bezig met alle binnen- én buitenlandse ontwikkelingen op het gebied van de btw. Zo zijn we altijd up-to-date en kunt u vertrouwen op een deskundig advies voor al uw btw-vraagstukken. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Klik dan op onderstaande button of neem direct contact op met één van onze adviseurs.

Contact opnemen

Btw Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor onze Btw Nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws op het gebied van de btw om de maand in uw inbox.
Nu inschrijven

Schipper Accountants is altijd dichtbij. Ook bij u in de buurt.

Bekijk contactgegevens en medewerkers bij u in de buurt.