Wat u nodig heeft, is goede actuele (management)informatie, professionele prognoses en een goed en ‘groeibestendig’ personeelsbeleid. Zo is het onder andere belangrijk uw liquiditeitspositie te beoordelen. Want u heeft misschien wel een groot aantal orders, maar maakt u de juiste betalingsafspraken en kunt u uw inkoop wel op tijd betalen? Een groeibestendig personeelsbeleid stelt u in staat om uw medewerkers te laten meegroeien met uw onderneming. Het biedt daarnaast de kans om vooraf na te denken over mogelijke toekomstscenario’s, waarmee u te maken kunt krijgen. En de manier waarop u daarop (proactief) kunt inspelen. Door regelmatig vooruit te kijken, houdt u overzicht en kunt u ervoor zorgen dat alle bedrijfsprocessen gelijk opgaan. Doet u dit niet, dan loopt u het risico dat uw bedrijf op bepaalde onderdelen vastloopt, medewerkers vertrekken en de groei u uiteindelijk ‘de kop kost’.

Ik wil mijn groei beter kunnen sturen

Samen overzien we het volledige speelveld

Onze adviseurs hebben de kennis en ervaring om het volledige speelveld te overzien. Wij denken mee, adviseren en durven kritische vragen te stellen.

  • Zijn er voldoende liquide middelen?
  • Heeft u financiering nodig?
  • Klopt de bedrijfsstructuur en is uw huidige rechtsvorm nog steeds het meest geschikt?
  • Wat is eigenlijk de achterliggende reden voor deze groei?
  • Is er een zakenpartner waarmee u gaat samenwerken?
  • Wilt u groeien om uw onderneming binnen afzienbare tijd te kunnen verkopen?

Door over bovenstaande punten vooraf samen te sparren en uw bedrijf continu bij te sturen, voorkomt u de noodzaak om achteraf zaken bij te stellen.

Scherp op kansen en valkuilen

De kracht van de samenwerking met Schipper is dat de groei van uw onderneming door meerdere specialisten wordt gevolgd. Onze accountants, belastingadviseurs en HR-adviseurs kijken mee en werken intensief samen. Door de korte lijnen en het intensieve, persoonlijke contact, kunnen zij snel schakelen. U verliest geen tijd met iedereen keer op keer bij te praten. We kennen u, we weten waar u staat en waar u heen wilt. Wij begeleiden u, zijn scherp op kansen en valkuilen en bieden u zo alle ruimte om in vertrouwen te kunnen ondernemen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken met één van onze adviseurs.