Ondernemen met vertrouwen

Pensioenadvies

Wilt u een pensioenregeling voor uw werknemers opzetten of wijzigen? Heeft u een discussie met uw bedrijfstakpensioenfonds of wenst uw ondernemingsraad advies of begeleiding? De pensioenadviseurs van Schipper zijn gespecialiseerd in onafhankelijk, praktisch en duidelijk pensioenadvies. Zij ontzorgen en adviseren u bij alle mogelijke pensioenvraagstukken. Goede pensioencommunicatie staat hierbij centraal: we vertalen ingewikkelde materie in heldere taal, zowel voor u als voor uw werknemers.

Onafhankelijk pensioenadvies

Onze pensioenspecialisten adviseren en bemiddelen in pensioen- en andere oudedagsvoorzieningen. Zij zijn uw onafhankelijk gesprekspartner voor fiscale, juridische, actuariële en verzekeringstechnische zaken op het gebied van pensioen. De redenen om onze adviseurs in te schakelen lopen uiteen van de behoefte aan een financiële planning tot de verlenging of het vernieuwen van het pensioencontract voor uw werknemers. Ook adviseren wij bij de verplichte deelname aan een pensioenfonds en denken wij graag mee over de mogelijkheden van pensioen of lijfrente voor de dga.

Pensioenadvies: financieel overzicht

Wilt u meer inzicht in uw financiële situatie, nu en in de toekomst? Een financieel overzicht biedt uitkomst en kan als vertrekpunt worden gebruikt voor het in kaart brengen van eventuele risico’s en kansen. Op basis van uw persoonlijke inkomens- en vermogenspositie wordt uw financiële situatie inzichtelijk gemaakt.

Pensioenadvies: lijfrente- en pensioenverzekering

Als dga bent u zowel ondernemer als werknemer. Hierdoor valt u niet onder de regels van de Pensioenwet en heeft u veel vrijheid bij het opbouwen van uw pensioen. Onze pensioenadviseurs kennen de mogelijkheden én de valkuilen. Voor een pensioenadvies op maat en voor het bemiddelen in de lijfrente- en/of pensioenverzekering gaan we graag met u in gesprek.

Pensioenadvies: pensioen voor uw werknemers

Voor uw werknemers is een goede pensioenregeling een belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde. Het opzetten of verlengen van een pensioenregeling is een intensief traject. Onze adviseurs beschikken over de juiste kennis en ervaring om u hierin te begeleiden. Samen met u komen we tot de best passende pensioenregeling voor u en uw werknemers.

Onze pensioenadvies dienstverlening

Onze dienstenwijzer vertelt u meer over onze kantoren, onze werkwijze, de opleidingseisen en vergunning waarover Schipper beschikt. In de wettelijk vereiste standaard dienstverleningsdocumenten vindt u informatie over onze pensioenadvies dienstverlening, onze onafhankelijkheid en de kosten van de adviseur.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze pensioenadvies dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek!

Het contact met mijn adviseur waardeer ik als persoonlijk en betrokken. De pensioenadviseurs zijn bovendien bijzonder competent.

Jeroen van Oversteeg. Overmat Industries B.V.
Ruud Goense

drs. Ruud Goense RB

010 - 31 38 532

06 - 53 14 81 27

Angelique Gijsen

0113 - 23 94 11

06 - 53 75 62 61

Patty Franse

Patty Franse

0113 - 23 94 77

Schipper Accountants is altijd dichtbij. Ook bij u in de buurt.

Bekijk contactgegevens en medewerkers bij u in de buurt.