Ondernemen met vertrouwen

Pensioenadvies

Wilt u een pensioenregeling voor uw werknemers opzetten of wijzigen? Heeft u een discussie met uw bedrijfstakpensioenfonds of wenst uw ondernemingsraad advies of begeleiding? De pensioenadviseurs van Schipper zijn gespecialiseerd in onafhankelijk, praktisch en duidelijk pensioenadvies. Zij ontzorgen en adviseren u bij alle mogelijke pensioenvraagstukken. Goede pensioencommunicatie staat hierbij centraal: we vertalen ingewikkelde materie in heldere taal, zowel voor u als voor uw werknemers.

Wij ondernemen met u mee Wij ondernemen met u mee
Pensioenadvies

Advies aan bedrijven en DGA

Onafhankelijk pensioenadvies

Onze pensioenspecialisten adviseren en bemiddelen in pensioen- en andere oudedagsvoorzieningen. Zij zijn uw onafhankelijk gesprekspartner voor fiscale, juridische, actuariële en verzekeringstechnische zaken op het gebied van pensioen. De redenen om onze adviseurs in te schakelen lopen uiteen van de behoefte aan een financiële planning tot de verlenging of het vernieuwen van het pensioencontract voor uw werknemers. Ook adviseren wij bij de verplichte deelname aan een pensioenfonds en denken wij graag mee over de mogelijkheden van pensioen of lijfrente voor de dga.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. 

Contact
  • Pensioenadvies

Onze pensioenadvies dienstverlening

Op het gebied van pensioenadvies werken wij samen met onze partnerorganisatie Sigma Personeelsdiensten. In onderstaande documenten vindt u informatie over hun dienstverlening, onafhankelijkheid en kosten.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze pensioenadvies dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek!

Contact opnemen
Pensioenadvies

Samen doorpraten?

drs. Ruud Goense RB

010 - 31 38 532

06 - 53 14 81 27

Angelique Gijsen

0113 - 23 94 11

06 - 53 75 62 61

Patty Franse

0113 - 239477