Ondernemen met vertrouwen

Belastingadvies

Als het gaat om belasting betalen, wil iedere ondernemer hetzelfde: minder betalen, teveel belastingbetaling voorkomen, risico’s beperken en geen gedoe met de fiscus. Wij vertalen deze wensen naar actuele en heldere adviezen en oplossingen waar u echt iets aan heeft. Daarbij houden we er rekening mee dat iedere onderneming uniek is, net als de mensen die er werken.

Onze fiscalisten kennen de actuele wet- en regelgeving. En dat niet alleen. Ze begrijpen ook hoe deze regels zich verhouden tot uw bedrijf. Dit stelt ze in staat kansen te signaleren, risico’s te voorkomen en fiscaal zo gunstig mogelijk aan alle geldende regels te voldoen. Om dit goed te doen, is niet alleen fiscale kennis nodig, maar ook onze persoonlijke betrokkenheid bij u en uw onderneming.

De fiscale keuzes die u voor of met uw onderneming maakt, werken door binnen tal van aspecten van uw bedrijf. Om die reden is de samenwerking met het brede team van specialisten binnen Schipper zo belangrijk. Zo kijken onze fiscalisten standaard mee met het werk van onze accountants. Belangrijk is bovendien dat wij een goede, professionele relatie met de belastingdienst onderhouden. Als we kansen voor u zien, dagen we hen uit. Op andere momenten weten we dat snel handelen meer in uw belang kan zijn. Die afweging maken we steeds in goed overleg met u.

We zien kansen voor u

Optimale klantfocus en onze proactieve houding bij gewijzigde regelgeving of veranderende omstandigheden: dát vormt de basis bij alles wat we voor u doen. Samen met collega-specialisten adviseren wij u bij het realiseren van uw fiscale doelstellingen. Zo benutten we alle fiscale kansen optimaal.

Schipper Accountants - Belastingadvies


Wij weten alles van belastingen en fiscale regels

Op iedere vestiging hebben wij een groot fiscaal team beschikbaar. Zij weten vrijwel alles van belastingen en fiscale regels. Daarnaast is er sprake van een optimale samenwerking met specialisten van andere vestigingen. Btw, internationaal belastingrecht of vennootschapsbelasting; samen hebben we alle kennis in huis om u optimaal van dienst te zijn.

België Desk

Speciaal voor ondernemers én particulieren die wonen, werken of ondernemen over de Nederlands-Belgische grens, hebben wij de België Desk ingericht. Ook dga’s kunnen hier met hun vragen terecht. Evenals Belgen die in Nederland actief zijn. De adviseurs van de België Desk zijn op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving aan weerszijden van de grens. U kunt in vertrouwen ondernemen. Wij bieden u inzicht in alle kansen en bedreigingen die zich op fiscaal gebied voordoen.

Onze adviseur is meer dan alleen onze fiscalist. We kennen hem ook privé. Hij houdt ons scherp en wijst ons op aandachtspunten. Samen leggen we de lat steeds hoger.

René Havermans, Rundveebedrijf Havermans
Jan Rutjes

mr. Jan Rutjes RB

0113 - 23 94 81

06 - 54 30 49 45

Koen Laseroms

mr. Koen Laseroms RB

076 - 30 34 613

06 - 10 88 48 62

Sebastian Van Wijk

mr. Sebastian van Wijk RB

010 - 31 38 562

06 - 20 79 51 42

Schipper Accountants is altijd dichtbij. Ook bij u in de buurt.

Bekijk contactgegevens en medewerkers bij u in de buurt.