Ondernemen met vertrouwen

Belastingadvies

Als het gaat om belasting betalen, wil iedere ondernemer hetzelfde: minder betalen, teveel belastingbetaling voorkomen, risico’s beperken en geen gedoe met de fiscus. Wij vertalen deze wensen naar actuele en heldere adviezen en oplossingen waar u echt iets aan heeft. Daarbij houden we er rekening mee dat iedere onderneming uniek is, net als de mensen die er werken. Bij Schipper kunt u daarom vertrouwen op deskundig belastingadvies met een persoonlijke aanpak.

Belastingadvies

Onze belastingadviseurs kennen de actuele wet- en regelgeving. En dat niet alleen. Ze begrijpen ook hoe deze regels zich verhouden tot uw bedrijf. Dit stelt ze in staat kansen te signaleren, risico’s te voorkomen en fiscaal zo gunstig mogelijk aan alle geldende regels te voldoen. Om dit goed te doen, is niet alleen fiscale kennis nodig, maar ook onze persoonlijke betrokkenheid bij u en uw onderneming. Bij Schipper kunt u dan ook vertrouwen op deskundig belastingadvies met een persoonlijke aanpak.

Proactief en betrokken

De fiscale keuzes die u voor of met uw onderneming maakt, werken door binnen tal van aspecten van uw bedrijf. Om die reden is de samenwerking met het brede team van specialisten binnen Schipper zo belangrijk. Zo kijken onze fiscalisten standaard mee met het werk van onze accountants. Belangrijk is bovendien dat wij een goede, professionele relatie met De Belastingdienst onderhouden. Als we kansen voor u zien, dagen we hen uit. Op andere momenten weten we dat snel handelen meer in uw belang kan zijn. Die afweging maken we steeds in goed overleg met u.

Optimale klantfocus en onze proactieve houding bij gewijzigde regelgeving of veranderende omstandigheden: dát vormt de basis bij alles wat we voor u doen. Samen met collega-specialisten adviseren wij u bij het realiseren van uw fiscale doelstellingen. Zo benutten we alle fiscale kansen optimaal en geven we u belastingadvies waar u écht wat aan heeft.

Belastingadvies


Belastingadvies van A tot Z

Op iedere vestiging hebben wij een groot team van belastingadviseurs beschikbaar. Zij weten vrijwel alles van belastingen en fiscale regels. Daarnaast is er sprake van een optimale samenwerking met specialisten van andere vestigingen. Btw, internationaal belastingrecht of vennootschapsbelasting; samen hebben we alle kennis in huis om u op elk gebied te voorzien van deskundig belastingadvies.

Btw-advies

Elke ondernemer krijgt te maken met de btw. Omgaan met de btw lijkt eenvoudig, maar de praktijk laat zien dat veel ondernemers kansen missen of soms onnodig risico lopen. Om ondernemers zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben wij onze kennis op het brede terrein van btw samengevoegd binnen de btw-praktijk. Laat u goed informeren en blijf de btw de baas. Onze specialisten staan graag voor u klaar voor al uw btw-vraagstukken. Meer informatie →

België Desk

Wonen, werken en ondernemen over de Nederlands-Belgische grens brengt de nodige vragen met zich mee. Logisch, want hoewel beide landen in veel aspecten op elkaar lijken, zijn er ook grote verschillen in bijvoorbeeld wet- en regelgeving. Het is daarom raadzaam om u goed te laten informeren over de kansen én de risico’s. Vanuit onze gespecialiseerde België Desk adviseren en ondersteunen we u graag in uw grensoverschrijdende ambities. Naar de België Desk →

Belastingplan 2022

De plannen uit het Belastingplan hebben voor u als ondernemer vrijwel altijd gevolgen. Denk bijvoorbeeld aan de inrichting van onder andere de inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en de loonheffing. Wegens de demissionaire status van het kabinet waren de plannen voor 2022 echter wel minder ingrijpend dan voorgaande jaren. Wat had het Prinsjesdagkoffertje in 2021 in petto? En wat betekenen de nieuwe plannen voor u? Op onze Belastingplan 2022 pagina vindt u de belangrijkste (fiscale) voorstellen uit het Belastingplan 2022 overzichtelijk op een rij. Naar de pagina →

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze belastingadvies dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek!

Onze adviseur is meer dan alleen onze fiscalist. We kennen hem ook privé. Hij houdt ons scherp en wijst ons op aandachtspunten. Samen leggen we de lat steeds hoger.

René Havermans, Rundveebedrijf Havermans
Jan Rutjes

Jan Rutjes RB

0113 - 23 94 81

06 - 54 30 49 45

Koen Laseroms

mr. Koen Laseroms RB

076 - 30 34 613

06 - 10 88 48 62

Sebastian Van Wijk

mr. Sebastian van Wijk RB

010 - 31 38 562

06 - 20 79 51 42

Schipper Accountants is altijd dichtbij. Ook bij u in de buurt.

Bekijk contactgegevens en medewerkers bij u in de buurt.