Ondernemen met vertrouwen

Belastingadvies

Als het gaat om belasting betalen, wil iedere ondernemer hetzelfde: minder betalen, teveel belastingbetaling voorkomen, risico’s beperken en geen gedoe met de fiscus. Wij vertalen deze wensen naar actuele en heldere adviezen en oplossingen waar u echt iets aan heeft. Daarbij houden we er rekening mee dat iedere onderneming uniek is, net als de mensen die er werken. Bij Schipper kunt u daarom vertrouwen op deskundig belastingadvies met een persoonlijke aanpak.

Wij ondernemen met u mee Wij ondernemen met u mee

Proactief en betrokken

Belastingadvies

Onze belastingadviseurs kennen de actuele wet- en regelgeving. En dat niet alleen. Ze begrijpen ook hoe deze regels zich verhouden tot uw bedrijf. Dit stelt ze in staat kansen te signaleren, risico’s te voorkomen en fiscaal zo gunstig mogelijk aan alle geldende regels te voldoen. Samen met collega-specialisten adviseren wij u bij het realiseren van uw fiscale doelstellingen. Om dit goed te doen, is niet alleen fiscale kennis nodig, maar ook persoonlijke betrokkenheid bij u en uw onderneming. Bij Schipper kunt u dan ook vertrouwen op deskundig belastingadvies met een persoonlijke aanpak. Zo geven we u belastingadvies waar u écht wat aan heeft.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. 

Contact
  • Belastingadvies

Belastingadvies van A tot Z

Op iedere vestiging hebben wij een groot team van belastingadviseurs beschikbaar. Zij weten vrijwel alles van belastingen en fiscale regels. Optimale klantfocus en onze proactieve houding bij gewijzigde regelgeving of veranderende omstandigheden: dát vormt de basis bij alles wat we voor u doen. Daarnaast is er sprake van een optimale samenwerking met specialisten van andere vestigingen. Btwinternationaal belastingrecht of vennootschapsbelasting; samen hebben we alle kennis in huis om u op elk gebied te voorzien van deskundig belastingadvies.

Proactief en betrokken

De fiscale keuzes die u voor of met uw onderneming maakt, werken door binnen tal van aspecten van uw bedrijf. Om die reden is de samenwerking met het brede team van specialisten binnen Schipper zo belangrijk. Zo kijken onze fiscalisten standaard mee met het werk van onze accountants. Belangrijk is bovendien dat wij een goede, professionele relatie met De Belastingdienst onderhouden. Als we kansen voor u zien, dagen we hen uit. Op andere momenten weten we dat snel handelen meer in uw belang kan zijn. Die afweging maken we steeds in goed overleg met u.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze belastingadvies dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek!

 

Neem contact op

Belastingplan 2024

De plannen uit het Belastingplan hebben voor u als ondernemer vrijwel altijd gevolgen. Denk bijvoorbeeld aan de inrichting van onder andere de inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en de loonheffing. Wat betekent het Belastingplan voor u? Op onze Belastingplan 2024 pagina vindt u de belangrijkste (fiscale) voorstellen overzichtelijk op een rij.

Belastingplan 2024

Samen doorpraten?

Jan Rutjes RB

0113 - 23 94 81

06 - 54 30 49 45

mr. drs. Jan van Opstal RB

010 - 31 38 546

06 - 21 95 81 87

mr. Sebastian van Wijk RB

010 - 31 38 562

06 - 20 79 51 42