Veel ondernemers schatten deze risico’s laag in. Terwijl wij, uit ervaring, wéten dat de impact van een ‘noodscenario’ groot kan zijn. Zéker als de onderneming er niet op voorbereid is om (tijdelijk) zonder de ondernemer verder te gaan. Voordat u het weet, staat de bedrijfscontinuïteit onder druk en brokkelt het vertrouwen van zowel medewerkers, klanten als leveranciers af. Hiermee komt de (financiële) stabiliteit van uw bedrijf in gevaar.

Ik wil dat mijn bedrijf door kan bij persoonlijke crisis

Scan Eerste Hulp bij Persoonlijke Crisis

Om de toekomst een stap voor te zijn, bieden wij met onze ‘Scan Eerste Hulp bij Persoonlijke Crisis’ inzicht. Met kritische vragen laten we u nadenken over een noodscenario voor uw bedrijf, uw medewerkers en natuurlijk uw gezin. Vragen die onder andere aan de orde komen zijn:

  • Heeft u een waarnemer aangesteld?
  • Kan uw noodopvolger u juridisch vertegenwoordigen?
  • Heeft u een uitgewerkt businessplan voor uw bedrijf?
  • Is uw financiële planning op orde?

Ook aspecten als uw inloggegevens voor de bank, contactgegevens van klanten en leveranciers en uw testament komen aan bod.

Aan de hand van de quickscan komen we tot een persoonlijk en op maat gesneden advies en stappenplan. Hiermee kunt u uw naasten, personeel en vertrouwenspersonen goed voorbereiden op een situatie waarin u onverwacht niet in staat bent zelfstandig te handelen. Dit geeft u de rust om in alle vertrouwen verder te bouwen aan de toekomst van uw bedrijf.

Wilt u meer weten over deze quickscan? Dan komen wij graag in contact met u. Klik op onderstaande knop om uw gegevens achter te laten, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u nog verder oriënteren? Bekijk dan deze uitlegvideo of download de whitepaper met meer informatie over de scan.