Ondernemen met vertrouwen

Breda

Uw adviseur en accountant in Breda 

Bent u op zoek naar een adviseur of accountant in Breda? Onze adviseurs staan graag voor u klaar! Schipper Accountants Breda is één van onze acht locaties binnen ons werkgebied Zuidwest-Nederland. Met circa 350 medewerkers bieden we ondernemers een full-service dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies, accountantscontrole, pensioenadvies, corporate finance en personeelsdiensten. Vanuit onze sterke regionale binding en hoge betrokkenheid staan we naast u voor professionele dienstverlening en persoonlijk advies. Zo helpen we u te ondernemen met vertrouwen.

Contact

Telefoon:+31 (0)76 - 30 36 500

info@schipperaccountants.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Rat Verleghstraat 3, 4815NZ, Breda

Toon in Google Maps

Postadres

Postbus 9624, 4801LS, Breda

Aanspreekpunten

Al ruim 85 jaar naast ondernemers 

De historie van Schipper gaat terug naar 1938. In dat jaar werd Schipper Accountants opgericht. Met ruim 85 jaar werkervaring, ongeveer 350 medewerkers en acht vestigingen in Zuidwest-Nederland behoren we tot de top 25 accountants- en advieskantoren in Nederland. Onze accountants in Breda staan u bij in alle aspecten van het ondernemerschap, zowel zakelijk als privé. Het leveren van absolute kwaliteit en expertise vinden we hierin vanzelfsprekend. Met onze persoonlijke aanpak en hoge betrokkenheid maken we écht het verschil. Zo helpt uw persoonlijke adviseur en accountant in Breda u te ondernemen met vertrouwen.

Uw accountant in Breda

Onze adviseurs en accountants in Breda adviseren en ondersteunen u graag bij het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen. Zij helpen u vooruit door het bieden van waardevol financieel en fiscaal advies. Ook ondersteunen zij u bij het voeren van uw (online) administratie, de fiscale aangiften en het samenstellen en controleren van de jaarrekeningDankzij onze full-service aanpak kunt u naast accountancy en belastingadvies ook bij ons terecht voor dienstverlening op het gebied van pensioenadvies, corporate finance en personeelszakenOp die manier schakelen we op het juist moment, de juiste specialist voor u in. Zo bieden we uitkomst bij al uw ondernemersvraagstukken. Of het nu gaat om ondersteuning bij bedrijfsopvolging, advies over uw personeelsbeleid, btw-vraagstukken of vragen over uw pensioen. Onze accountants in Breda staan graag voor u klaar! 

Online dienstverlening

Bij Schipper zijn we net zo ondernemend als u. Dit betekent dat we altijd op zoek zijn naar vernieuwende (digitale) oplossingen. Met onze onlineproducten kunt u optimaal gebruik maken van de mogelijkheden die digitalisering te bieden heeft. Met Schipper Online kunt u eenvoudig een slimme stap vooruit zetten in het efficiënt organiseren van uw bedrijfsvoering. Uiteraard kunt u hierbij rekenen op alle nodige ondersteuning van onze accountants in Breda. Doordat we diverse systemen aan elkaar koppelen, staan alle processen optimaal met elkaar in verbinding. Alle gegevens uit bijvoorbeeld uw boekhouding, salarisadministratie en facturatie kunt u inzien en analyseren in uw persoonlijke ondernemersdashboard. Zo heeft u altijd en overal real time inzicht in de prestaties van uw onderneming en kunt u optimaal anticiperen op ontwikkelingen. Onze adviseurs en accountants in Breda ondersteunen u graag bij het maken van deze waardevolle digitaliseringsslag.

Ook werken als belastingadviseur of accountant in Breda?

Bij Schipper staan we altijd open voor nieuw talent. Van assistent tot ervaren manager, we dagen je graag uit om jouw ambities bij ons te komen verwezenlijken. Je krijgt als adviseur of accountant in Breda de vrijheid om te zijn wie je bent en de beste versie van jezelf te worden. Dit betekent dat we je alle ruimte bieden voor ontwikkeling, we aandacht hebben voor jouw individuele carrièrepad en veel waarde hechten aan persoonlijk contact. We helpen je je werk in te richten op een manier die bij jou en jouw ambities past. Een goede werk-privébalans staat daarbij hoog in het vaandel. Ook aan de slag als accountant in Breda? Bezoek onze werkenbij voor meer informatie en actuele vacatures!