Een zaak van aandacht

Bedrijfsopvolging

Bedrijfsopvolging in het familiebedrijf is een zaak van aandacht. Voor zowel de overdrager als de opvolger is het een complex traject met veel facetten en vraagstukken. Niet alleen financieel, fiscaal en juridisch, maar zeker ook emotioneel. Hoe lastig het onderwerp ook kan zijn, het is voor de continuïteit van de onderneming belangrijk om de zaken rondom een bedrijfsopvolging goed en tijdig te regelen. Als specialist in familiebedrijven loodsen wij alle betrokkenen naar een succesvolle overdracht en voorspoedige start voor de nieuwe generatie. Wilt u uw onderneming overdragen aan een externe? Ook dan staan we voor u klaar!

Wij ondernemen met u mee Wij ondernemen met u mee
bedrijfsopvolging

EEN SUCCESVOLLE OVERDRACHT NAAR DE VOLGENDE GENERATIE

Whitepaper: Stappenplan bedrijfsopvolging

De opvolging in het familiebedrijf is geen eenvoudig traject. Zowel de opvolger als overdrager krijgen vaak te maken met verschillende vraagstukken. Toch kunt u, door tijdig met de opvolging aan de slag te gaan, het geheel een stuk overzichtelijker maken. De bedrijfsopvolging is namelijk een goed planbaar proces. Wij hebben de belangrijkste stappen en keuzes voor u op een rij gezet.

Whitepaper: Stappenplan Bedrijfsopvolging

Bedrijfsopvolging: een zaak van aandacht

Webinarreeks bedrijfsopvolging

De overdracht van het familiebedrijf is een complex traject. Er komt namelijk een hoop bij kijken. Allereerst voor u als ondernemer, maar ook voor uw familie, uw personeel en uw klanten. Om de continuïteit van uw onderneming te waarborgen, is het belangrijk om de zaken goed te regelen. Tijdens deze webinarreeks nemen we u graag mee in de diverse facetten die bij een bedrijfsopvolging van belang zijn. Klik op onderstaande knop voor meer informatie over de diverse webinars en meld u gratis aan!
Webinarreeks bedrijfsopvolging
bedrijfsopvolging
Wij ondernemen met u mee Wij ondernemen met u mee
Bedrijfsopvolging in het familiebedrijf

Wij staan graag voor u klaar

Persoonlijk contact

Bedrijfsopvolging is een zaak van aandacht. Onze specialisten begeleiden u graag bij de generatiewissel binnen uw familiebedrijf. We zijn persoonlijk betrokken en zetten onze kennis en ervaring op ieder relevant thema voor u in. Transparantie, open communicatie en duidelijke afspraken zijn daarbij belangrijke voorwaarden. Samen gaan we aan de slag en loodsen we alle betrokkenen zorgvuldig en transparant door de verschillende stappen van het opvolgingstraject.

We komen graag met u in contact!

Neem contact op

Samen doorpraten?

Jan Rutjes RB

0113 - 23 94 81

06 - 54 30 49 45

Edwin van Belle

Edwin van Belle

010 - 31 38 523

06 - 15 44 96 18

mr. drs. Jan van Opstal RB

010 - 31 38 546

06 - 21 95 81 87