Ondernemen met vertrouwen

Agrarisch

Agrarisch accountant & adviseur

Kenmerkend voor de agrarisch ondernemer is de passie waarmee hij dagelijks in het bedrijf actief is. De ondernemingen zijn vaak al generaties lang in de familie en de liefde voor het vak zit diep. Tegelijkertijd heeft u als agrarisch ondernemer ook veelvoudig te maken met fiscale, financiële en strategische uitdagingen. De wet- en regelgeving is complex en de sector is continu in beweging. Er komt nogal wat op u af. Juist daarom is het fijn als u kunt vertrouwen op een agrarisch accountant en adviseur die meedenkt over de juiste koers.

 

Bij Schipper hebben we niet alleen kennis van de cijfers, maar ook van de agrarische wereld. We adviseren en ondersteunen ondernemers uit diverse sectoren, met allemaal hun eigen specifieke processen, kansen en uitdagingen. Als agrarisch accountant begrijpen we wat er in uw onderneming speelt en fungeren we als volwaardig gesprekspartner. Of het nu gaat om advies en ondersteuning op het gebied van accountancyfiscaliteitfinanciering, regelgeving of subsidies, onze agrarisch accountant en adviseur staat graag voor u klaar.

Wij ondernemen met u mee Wij ondernemen met u mee
agrarisch accountant & adviseur

Uw agrarisch accountant & adviseur

Advies voor elke sector

Onze specialisten ondersteunen u graag bij al uw dagelijkse en strategische beslissingen. Als uw agrarisch accountant & adviseur staan we naast u als sparringpartner en vertrouwenspersoon. Vanuit onze ruime ervaring en kennis van uw branche maken we de vertaalslag van ingewikkelde wet- en regelgeving naar praktische, werkbare oplossingen. Ons team ondersteunt ondernemers uit diverse agrarische sectoren. Zo zijn we onder andere actief in de veehouderij, akkerbouw, paardenhouderij, fruitteelt en de boomkwekerij.

Meer weten over onze werkwijze? Neem contact op met onze agrarisch accountant in uw regio!

Neem contact op
  • Agro

Uw agrarisch accountant in de regio

Bij Schipper staan we naast u als agrarisch ondernemer. Als agrarisch accountant en adviseur weten we als geen ander met welke uitdagingen u als ondernemer te maken heeft. De romantiek van het boerenbedrijf is inmiddels ver te zoeken. Als jaren is er sprake van een toenemende politieke en maatschappelijke druk. Daarbij heeft u als agrarisch ondernemer te maken met een overheid die de wet- en regelgeving om de haverklap wijzigt. Dit zorgt voor onduidelijkheid en onzekerheid. Juist daarom is begeleiding van een ervaren agrarisch accountant belangrijk. Met ruim 85 jaar ervaring, acht regionale kantoren en specialistische agro-teams is Schipper dé agrarisch accountant en adviseur van Zuidwest-Nederland. Met onze persoonlijke aanpak en hoge betrokkenheid maken we écht het verschil. Onze adviseurs staan u bij in alle aspecten van het ondernemerschap, zowel zakelijk als privé. Wij luisteren met aandacht naar uw ideeën en helpen u graag om deze optimaal te realiseren.

Dankzij onze full-service aanpak kunt u naast accountancy en belastingadvies ook bij ons terecht voor dienstverlening op het gebied van pensioenadviescorporate finance en personeelszaken. Zo schakelen we op het juiste moment, de juiste specialist voor u in en bieden we uitkomst bij al uw ondernemersvraagstukken. Of het nu gaat om investeringsvraagstukken, mestwetgeving, agrarische subsidies of de overdracht van uw bedrijf, u kunt vertrouwen op het advies en de ondersteuning van uw persoonlijk agrarisch accountant en adviseur. Zo bieden we u de rust die nodig is om met vertrouwen te ondernemen.

Persoonlijke contact

Heeft u vragen, wilt u advies of bent u benieuwd naar wat onze agrarisch accountants en adviseurs voor u kunnen betekenen? We gaan graag met u in gesprek! Ons team van specialisten weet wat er speelt in de branche en is persoonlijk betrokken bij u en uw onderneming. Wilt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan in voor onze Agro Nieuwsbrief!

Spreekt onze aanpak u aan? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vrijblijvend kennismaken
agrarisch accountant & adviseur

Samen doorpraten?

Mark Knopjes

076 - 30 36 500

Hetty van Okkenburg

0111 - 43 99 44

Johan Uijl

0166 - 60 12 72