Ondernemen met vertrouwen

Mkb

Mkb accountant & adviseur


Achter iedere mkb-onderneming schuilt een ondernemer. Ambitieuze mannen en vrouwen die elke dag met veel bezieling in hun bedrijf actief zijn. Sommigen zijn net begonnen, anderen zijn al ervaren. Misschien bent u zzp’er of geeft u leiding aan een middelgroot bedrijf? Dé mkb-ondernemer bestaat niet. Wie u ook bent als ondernemer en wat uw drijfveren ook zijn, als mkb accountant en adviseur staan we naast u voor professionele ondersteuning en persoonlijk advies. Samen met u denken we mee over kansen voor uw bedrijf. We signaleren veranderingen, waarschuwen voor valkuilen en bieden u optimaal inzicht in het reilen en zeilen van uw bedrijf. Zo zorgen we samen met u dat het klopt, aan alle kanten van uw bedrijf.

 

Als mkb accountant en adviseur is Schipper actief binnen het brede pallet van het mkb. Afhankelijk van uw vraag zijn we adviseur, vertrouwenspersoon of sparringpartner. We denken proactief mee, adviseren over strategische vraagstukken en ondersteunen u bij het voeren van een optimale administratie. Kiezen voor Schipper betekent kiezen voor een ervaren mkb accountant die betrokken is bij u en uw onderneming. Het leveren van absolute kwaliteit vinden we vanzelfsprekend. Met onze persoonlijke aanpak maken we écht het verschil. Of het nu gaat om advies en ondersteuning bij financiëlefiscale of personele aspecten van uw onderneming, onze mkb accountant en adviseur staat graag voor u klaar.

Wij ondernemen met u mee Wij ondernemen met u mee
mkb accountant

Uw mkb accountant en adviseur

Samenwerken aan succes

Schipper is dé mkb accountant en adviseur van Zuidwest-Nederland. Onze specialisten ondersteunen u graag bij al uw dagelijkse en strategische beslissingen. Onze specialisten kennen hun vak en zijn bekend in uw regio. Vanuit hun ruime ervaring en kennis maken zij de vertaalslag van ingewikkelde wet- en regelgeving naar praktische, werkbare oplossingen voor uw onderneming. Persoonlijk contact en wederzijds vertrouwen staan hierbij centraal. We sparren, we delen ideeën en kijken kritisch naar onszelf en naar u en uw onderneming. Zo werken we, ieder vanuit zijn eigen rol, aan het succesvol realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen.

Meer weten over onze werkwijze? Neem contact op met onze mkb accountant in uw regio!

Contact opnemen
  • Alles
  • Accountancy
  • Belastingadvies
  • MKB

Mkb accountant in de regio

Bij Schipper staan we naast u als ondernemer. Als mkb accountant weten we als geen ander met welke uitdagingen u als ondernemer te maken heeft. Juist daarom is het fijn als u kunt vertrouwen op een mkb accountant en adviseur die meedenkt over de juiste koers. Met ruim 85 jaar ervaring, acht regionale kantoren en uitgebreide specialistische kennis is Schipper niet voor niets dé mkb accountant in uw regio. Of het nu gaat om uw financiële administratiefiscaal-juridische zaken, het werven van medewerkersfinancieringen of het (ver)kopen van een onderneming; bij iedere keuze en iedere beslissing kunt u vertrouwen op de kennis en kunde van uw persoonlijke adviseur.

We werken met een team van specialisten die u op het juiste moment bijstaan. Daarbij kijkt uw mkb accountant nadrukkelijk over de grenzen van zijn eigen specialisme. Dankzij onze full-service dienstverlening kunt u naast accountancy en belastingadvies namelijk ook bij ons terecht voor advies en ondersteuning op het gebied van pensioenadviescorporate finance en personeelszaken. Zo bieden we adviezen die op een positieve manier doorwerken in alle geledingen van uw bedrijf en werken we samen aan een succesvolle toekomst van uw onderneming. Deskundig, persoonlijk en altijd dichtbij. Uw persoonlijke mkb accountant en adviseur staat graag voor u klaar!

Lees meer over Schipper

Persoonlijk contact

Heeft u vragen, wilt u advies of bent u benieuwd naar wat onze mkb accountants en adviseurs voor u kunnen betekenen? We gaan graag met u in gesprek! Onze specialisten hebben alle nodige expertise in huis en zijn persoonlijk betrokken bij u en uw organisatie. Zo kunt u ondernemen met vertrouwen. Nu en in de toekomst. Meer weten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. We staan graag voor u klaar!

Vrijblijvend kennismaken
mkb accountant en adviseur

Samen doorpraten?

Jan Rutjes RB

0113 - 23 94 81

06 - 54 30 49 45

Marco Hofma

Marco Hofma AA

076 - 30 36 523

06 - 42 75 85 05

mr. Sebastian van Wijk RB

010 - 31 38 562

06 - 20 79 51 42