Ondernemen met vertrouwen

Zorg & Welzijn

Zorg accountant & adviseur

Wie kiest voor de zorg, doet dat om iets voor een ander te betekenen. En hoewel ondernemen vaak niet het hoofddoel is, vergt juist dat aspect van het dagelijks werk, veel van uw aandacht. Aandacht die u liever aan uw patiënten besteedt. Als zorgaanbieder heeft u daarnaast te maken met een sterk veranderend speelveld. Dat maakt de sector ontzettend boeiend, maar ook uitdagend. Hoe kunt u de continuïteit van uw zorginstelling borgen met behoud van kwaliteit? Schipper is dé zorg accountant en adviseur van Zuidwest-Nederland en staat graag voor u klaar. Onze specialisten ondersteunen u bij diverse ondernemersvraagstukken en nemen u hier de zorg uit handen.

 

Kiezen voor Schipper betekent kiezen voor een ervaren zorg accountant die betrokken is bij u en uw onderneming. Onze specialisten ondersteunen u graag bij al uw dagelijkse en strategische beslissingen. Daarbij kijken we verder dan de cijfers. Uw kwartaal- en jaarcijfers zijn niet alleen het resultaat, maar ook het startpunt van onze dienstverlening. We denken proactief mee, adviseren over strategische vraagstukken en ondersteunen u bij het voeren van een optimale administratie. Of het nu gaat om advies en ondersteuning bij financiëlefiscale, juridische of personele aspecten van uw onderneming, uw zorg accountant en adviseur staat graag voor u klaar.

Wij ondernemen met u mee Wij ondernemen met u mee
zorg accountant

Uw zorg accountant en adviseur

Actief bij care en cure

Bij Schipper zijn we al jaren actief in de zorg & welzijn. Als zorg accountant begrijpen we wat er in uw onderneming speelt en staan we naast u als sparringpartner en vertrouwenspersoon. Ons team van zorg accountants en adviseurs ondersteunt ondernemers aan zowel de cure- als de care-kant. Zo divers als de sector is, zo divers zijn onze relaties. We ondersteunen onder andere medisch specialisten, huisartsen, tandartsen en paramedici, maar ook apothekers en (kleinere) zorginstellingen. Vanuit onze ruime ervaring en kennis van uw branche maken we de vertaalslag van ingewikkelde wet- en regelgeving naar praktische, werkbare oplossingen. Op deze manier kunt u zich richten op dat waar het voor u om draait: de zorg voor uw patiënten.

Meer weten over onze werkwijze? Neem contact op met onze zorg accountant in uw regio!

Contact opnemen
  • Alles
  • Accountancy
  • Belastingadvies
  • Corporate finance
  • Pensioenadvies
  • Personeelsdiensten

Uw zorg accountant in de regio

Bij Schipper staan we naast u als ondernemer in de zorg & welzijn. Als zorg accountant en adviseur weten we als geen ander met welke uitdagingen u als ondernemer te maken heeft. De inzet van de politiek is dat de zorg goedkoper en efficiënter moet worden georganiseerd, zonder in te boeten op kwaliteit. En dat met een zeer krappe arbeidsmarkt en toenemende concurrentie. Voor u als ondernemer betekent dit dat de financiële, fiscale, juridische en personele aspecten van uw onderneming steeds meer aandacht vragen. Juist daarom is het fijn als u kunt vertrouwen op een zorg accountant en adviseur die meedenkt over de juiste koers. Met ruim 85 jaar ervaring, acht regionale kantoren en specialistische zorg-teams is Schipper dé zorg accountant en adviseur in uw regio. Onze adviseurs staan u bij in alle aspecten van het ondernemerschap, zowel zakelijk als privé. Dit doen we door proactief mee te denken en te sparren over de kansen én de risico’s. Met onze hoge betrokkenheid maken we het verschil en bieden we advies waar u écht wat aan heeft.

Dankzij onze full-service dienstverlening kunt u naast accountancy en belastingadvies ook bij ons terecht voor advies en ondersteuning op het gebied van pensioenadvies, corporate finance en personeelszaken. Zo bieden we uitkomst bij al uw ondernemersvraagstukken. Of het nu gaat om strategische vraagstukken zoals het uitbreiden van uw activiteiten, fuseren met een andere zorgaanbieder, advies over de btw-zorgvrijstelling of de overdracht van uw zorgonderneming, u kunt vertrouwen op het advies en de ondersteuning van uw persoonlijke zorg accountant en adviseur. Zo bieden we u de rust die nodig is om met vertrouwen te ondernemen.

Lees meer over Schipper

Persoonlijk contact

Heeft u vragen, wilt u advies of bent u benieuwd naar wat onze zorg accountants en adviseurs voor u kunnen betekenen? We gaan graag met u in gesprek! Onze zorgspecialisten zijn persoonlijk betrokken, verdiepen zich in uw organisatie en staan naast u voor deskundig advies. Zo kunt u ondernemen met vertrouwen. Nu en in de toekomst. Meer weten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Onze zorg accountants staan graag voor u klaar!

Vrijblijvend kennismaken
zorg accountant

Samen doorpraten?

Danny Molhoek AA

0118 - 22 56 13

06 - 12 77 74 56

Patrick van Raamsdonk AA

076 - 30 36 510

06 12 34 47 89

René van der Linden AA

010 - 31 38 553

06 - 51 19 26 14