Ondernemen met vertrouwen

Zorg & Welzijn

Wie kiest voor de zorg, doet dat om iets voor een ander te betekenen. En hoewel ondernemen vaak niet het hoofddoel is, vergt juist dat aspect van het dagelijks werk, veel van uw aandacht. Aandacht die u liever aan uw patiënten besteedt. Als zorgaanbieder heeft u daarnaast te maken met een sterk veranderend speelveld. Dat maakt de sector ontzettend boeiend, maar ook uitdagend. Hoe kunt u de continuïteit van uw zorginstelling borgen met behoud van kwaliteit? Schipper is dé zorg accountant en adviseur van Zuidwest-Nederland. Onze specialisten ondersteunen u bij diverse ondernemersvraagstukken en nemen u deze zorg uit handen.

ondernemen met vertrouwen ondernemen met vertrouwen
accountant en adviseur in zorg & welzijn

Actief bij care en cure

Uw accountant en adviseur in zorg & welzijn

Als zorg accountant en adviseur zijn we al jaren actief in de zorg & welzijn, aan zowel de cure- als de care-kant. Dit betekent dat we weten wat er in uw branche speelt. We begeleiden onder andere medisch specialisten, huisartsen, tandartsen en paramedici, maar ook apothekers en (kleinere) zorginstellingen. We denken proactief mee, adviseren over strategische vraagstukken en ondersteunen bij alle financiële, fiscale, juridische en personele aspecten van uw onderneming. Op deze manier kunt u zich richten op dat waar het voor u om draait: de zorg voor uw patiënten.

Actueel

Persoonlijk contact

Heeft u vragen, wilt u advies of bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Schipper is dé accountant en adviseur in zorg & welzijn. We investeren veel in adequate en actuele branchekennis zodat we altijd weten wat er in uw branche speelt. Onze zorgspecialisten zijn persoonlijk betrokken, verdiepen zich in uw organisatie en staan naast u voor deskundig advies. Zo kunt u ondernemen met vertrouwen. Nu en in de toekomst. Spreek onze aanpak u aan? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek.

Contact opnemen
accountant en adviseur in zorg & welzijn

Samen doorpraten?

Danny Molhoek

Danny Molhoek AA

0118 - 22 56 13

06 - 12 77 74 56

Patrick van Raamsdonk

Patrick van Raamsdonk AA

06 - 12 34 47 89

René van der Linden

René van der Linden AA

010 - 31 38 553

06 - 51 19 26 14

Schipper Accountants is altijd dichtbij. Ook bij u in de buurt.

Bekijk contactgegevens en medewerkers bij u in de buurt.