Wonen, werken en ondernemen over de grens

België Desk

Wonen, werken en ondernemen over de Nederlands-Belgische grens brengt de nodige vragen met zich mee. Logisch, want hoewel beide landen in veel aspecten op elkaar lijken, zijn er ook grote verschillen in bijvoorbeeld wet- en regelgeving. Het is daarom raadzaam om u goed te laten informeren over de kansen én de risico’s. Zo voorkomt u onverwachte problemen, zoals hoge kosten of onvoorziene verplichtingen, en kunt u met een gerust hart met uw plannen aan de slag. Vanuit onze gespecialiseerde België Desk adviseren en ondersteunen we u graag in uw grensoverschrijdende ambities.

Wij ondernemen met u mee Wij ondernemen met u mee

Grensoverschrijdend ondernemen

Whitepaper: Kent België ook een belastingplan?

België is een interessante markt voor Nederlandse ondernemers. Vaak zetten zij hier hun eerste stappen op de internationale markt. Maar kent België dezelfde belastingafspraken als Nederland? Een vraagstuk waar u als ondernemer niet elke dag bij stil staat, maar wel van groot belang is. In deze whitepaper leest u waar u rekening mee moet houden.

Download whitepaper

Actueel

Persoonlijk contact

Heeft u vragen of wilt u advies met betrekking tot werken of ondernemen over de grens? Onze België Desk specialisten hebben alle benodigde kennis en kunde voor u in huis. Of het nu gaat om ondersteuning op het gebied van fiscale wet- en regelgeving, sociale zekerheid, arbeidsrecht, pensioenadvies of de financiële administratie, wij staan voor u klaar. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. We gaan graag met u in gesprek!
Neem contact op

Samen doorpraten?

Richard van Damme

Richard van Damme RB

0115 - 74 55 06

Leonie de Vos LL.M.

+31 (0)10 - 48 00 155

+31 (0)6 45 95 17 12

Jos Philips

mr. Jos Philips

076 - 30 34 627

06 - 57 71 53 82