Continuïteit waarborgen

Ik wil strategisch organisatieadvies

Het gaat uw bedrijf voor de wind. U bent de eerste stormachtige fases van start en groei goed doorgekomen en uw bedrijf zit inmiddels in rustiger vaarwater. Althans, zo lijkt het. 

Als ondernemer weet u dat er voortdurend kansen en bedreigingen op de loer liggen. De ontwikkelingen gaan razendsnel. Het is om die reden belangrijk om regelmatig na te denken over de strategie van uw bedrijf, of het nu wel of niet goed gaat. Onze specialisten staan voor u klaar voor deskundig en persoonlijk organisatieadvies.

Strategisch organisatieadvies

Soms is het duidelijk dat een business model achterhaald is. Dit kan betekenen dat u met uw onderneming de bakens moet verzetten. Een andere keuze is het beperken van ondernemersrisico’s,  bijvoorbeeld door inkrimping of het aanpassen van de bedrijfsstructuur. Een onderdeel afstoten is eveneens mogelijk. U kunt uw tijd en energie dan steken in het levensvatbare deel van uw bedrijf.

Samen sparren

Natuurlijk kunnen we al pratend ook tot een ander scenario komen. Wellicht ziet u kansen om verder te groeien, nieuwe vestigingen te openen, een overname te doen of te exporteren. We sparren dan over de vraag wat u nodig heeft voor deze verdere groei. Dat kunnen nieuwe financieringen zijn of andere competenties, maar bijvoorbeeld ook nieuwe contacten in binnen- of buitenland die u verder kunnen brengen. Onze adviseurs hebben gezamenlijk een brede kijk op uw bedrijf. We stellen alle kennis die we in huis hebben voor u beschikbaar: accountancy, accountantscontrole, belastingadvies, pensioenadvies, personeelszaken en corporate finance. Daarnaast stellen we ons nationale en internationale netwerk graag voor u open. Hebben we de kennis niet zelf in huis dan zoeken we die samen met u.

Met een meerjarenplan de toekomst in

Samen met onze adviseurs komt u tot een strategisch meerjarenplan. Dit is uw weloverwogen voorbereiding op de toekomst. Waar zijn er aanpassingen nodig? Structuur, personeel, financiering? Op alle terreinen staan onze specialisten voor u klaar. Met strategisch organisatieadvies, concrete hulp en ondersteuning. We kunnen uw bedrijf samen de toekomst in loodsen.

Wilt u ook strategisch organisatieadvies of meer weten over de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken met één van onze adviseurs.