Ondernemen met vertrouwen

Accountancy

Ondernemers werken elke dag vol overgave in hun bedrijf. Dat geldt ook voor u. Uw passie zit in de producten of diensten die u verkoopt. Uw ambities spreken uit de plannen die u maakt. Cijfers en financiën zijn geen drijfveer op zich. Maar u beseft dat financieel inzicht noodzakelijk is om de juiste keuzes te kunnen maken. Vanuit onze accountancy & bedrijfsadvies dienstverlening bieden wij u inzicht en ondersteuning.

Accountancy & bedrijfsadvies

Onze accountants zijn persoonlijk betrokken en groeien mee met uw bedrijf. Hun werk begint met het beoordelen of inrichten van een goede financiële administratie. Door middel van relevante managementinformatie, die we steeds samen met u bespreken, krijgt u helder inzicht in uw prestaties. Zo kunt u weloverwogen beslissingen nemen, zowel zakelijk als privé.

Onze voornaamste doelstelling is dat u kunt ondernemen met vertrouwen. Daarom staan u en uw wensen centraal. Wij kennen u persoonlijk en weten wat uw doelstellingen zijn. Daarnaast hebben we ook kennis van de markt en de branche waarin u actief bent. Of u nu start, groeit, uitbreidt of juist uw bedrijf wilt overdragen, wij bieden bedrijfsadvies over de dagelijkse gang van zaken en bedrijfseconomische vraagstukken. Op het juiste moment schakelen we de juiste specialisten voor u in. Zij geven u bijvoorbeeld advies bij personele, juridische – of financieringsvraagstukken.

Focus op uw doelstellingen

Optimale klantfocus en een full-service aanpak vormen de basis voor alles wat we doen. Samen met collega-specialisten adviseren wij u bij het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen. Vanuit onze accountancy en bedrijfsadvies dienstverlening begeleiden wij u bij:

  • Het voeren van uw (online) administratie.
  • Het opstellen van tussentijdse analyses en rapportages.
  • Het opstellen van begrotingen en prognoses.
  • Het opzetten van uw administratieve organisatie en interne beheersing.
  • Het opstellen van een ondernemingsplan.
  • Het samenstellen van jaarrekeningen en publicatiestukken.
  • Het opstellen van fiscale aangiften.
accountancy & bedrijfsadvies

Bedrijfsadvies: persoonlijk & betrokken

We zijn oprecht betrokken en investeren graag in persoonlijk contact en een duurzame relatie. Alleen zo kunnen we samenwerken vanuit wederzijds vertrouwen. Wat speelt er in uw onderneming? Waar liggen gevoeligheden en wat houdt u wakker? Door de juiste vragen te stellen, bouwen we samen aan een succesvolle toekomst van uw bedrijf.

Accountancy: Schipper Online

Wilt u liever online boekhouden? Ook dan ondersteunen en adviseren wij u graag. Met Schipper Online beschikt u altijd en overal over de meest actuele cijfers van uw bedrijf. Zo kunt u snel en eenvoudig anticiperen op digitale ontwikkelingen en hoeft u geen kansen voorbij te laten gaan. Lees verder…

Accountancy: Schippr Nxt

Wilt u de volgende stap zetten met uw (online) boekhouding? Vindt u het belangrijk om snel te kunnen schakelen en in te kunnen spelen op ontwikkelingen? Wilt u kansen grijpen? Kortom, wilt u weten hoe uw bedrijf er morgen voorstaat met behulp van een online platform? Dan is Schippr Nxt ideaal voor u en uw bedrijf. Lees verder…

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze accountancy & bedrijfsadvies dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek!

Onze accountant is de afgelopen jaren als het ware meegegroeid met onze organisatie. Ook nu we behoefte hebben aan een partner met een brede expertise, staat Schipper naast ons.

Judith Vermeulen, Vekon Technische Assemblage
Danny Molhoek

Danny Molhoek AA

0118 - 22 56 13

06 - 12 77 74 56

Bert Jacobs AA

076 - 30 36 524

06 - 38 66 63 61

René van der Linden

René van der Linden AA

010 - 31 38 553

06 - 51 19 26 14

Schipper Accountants is altijd dichtbij. Ook bij u in de buurt.

Bekijk contactgegevens en medewerkers bij u in de buurt.