Ondernemen met vertrouwen

Corporate finance

Ondernemen betekent verder kijken dan de waan van de dag. Strategische vraagstukken en veranderende marktomstandigheden vergen inzicht voor de lange termijn. Vanuit onze corporate finance praktijk hebben we binnen Schipper alle kennis en ervaring in huis om samen met u de juiste financiële strategie te bepalen. Als sparringpartner, adviseur en vertrouwenspersoon staan we naast u. Optimale klantfocus en een brede full-service dienstverlening zijn kenmerkend voor de manier waarop wij u begeleiden. Zo kunt u erop vertrouwen dat u voorbereid bent op de toekomst.

Wij ondernemen met u mee Wij ondernemen met u mee
Uw persoonlijke corporate finance adviseur

Ondernemen met vertrouwen

Uw persoonlijke corporate finance adviseur

De kracht van onze corporate finance adviseurs is dat zij niet alleen de waarde van geld kennen, maar ook oog hebben voor u als persoon en de mensen om u heen. U kunt vertrouwen op oplossingen en adviezen die niet alleen financieel, maar ook gevoelsmatig kloppen. Bij de verkoop of aankoop van een onderneming, het waarderen van een bedrijf of het verzorgen van een bedrijfsfinanciering bieden we specifieke kennis en ontzorgen we u. Daarvoor vertalen we deze complexe vraagstukken in duidelijke stappen en oplossingen. We loodsen u stap voor stap door het traject en schakelen op het juiste moment de juiste specialist voor u in.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. 

Contact
  • Corporate finance

Corporate finance: ondersteuning van A tot Z

Onze corporate finance praktijk staat voor u klaar op het gebied van:

Proactief en betrokken

Onze corporate finance adviseurs zorgen voor een gedegen en overzichtelijk proces. Juist vanwege de aard van de werkzaamheden is het belangrijk dat u hen in een vroeg stadium bij uw plannen betrekt. Dit biedt namelijk tijd en ruimte om belangrijke waardebepalende factoren op een gunstige manier te beïnvloeden. Om die reden investeren wij in persoonlijk contact en duurzame relaties. Door in vertrouwen met elkaar samen te werken, komen relevante plannen, wensen en ideeën vroegtijdig op tafel. Wij nemen de vrijheid om zaken proactief met u te bespreken en om kritische vragen te stellen. U op uw beurt mag vertrouwen op eerlijke adviezen en oprechte interesse. We gaan niet op uw stoel zitten, maar stellen alles in het werk om u en uw onderneming strategisch vooruit te helpen.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze corporate finance dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek!

Neem contact op

Samen doorpraten?

drs. Rutger Groenewegen RA RV

010 - 31 38 533

06 - 24 78 31 31

Edwin van Belle

Edwin van Belle

010 - 31 38 523

06 - 15 44 96 18

Erik Brouwers

Erik Brouwers MSc CMA

0113 - 239 427

06 - 34 28 00 59