Ondernemen met vertrouwen

Familiebedrijven

Familiebedrijven zijn uniek. Binnen een familiebedrijf zijn zakelijk en privé onlosmakelijk met elkaar verbonden. Niet alleen de ondernemer zelf, maar ook gezinsleden of familieleden voelen zich betrokken bij het bedrijf. Logisch, we hebben het hier over bedrijven die vaak al generaties lang in de familie zijn. Hierdoor spelen niet alleen zakelijke, maar ook emotionele belangen een rol. Een complexe dynamiek. Want hoe werken al die verschillende belangen op elkaar in? Een goede balans is essentieel. Dit vraagt om speciale aandacht en kennis. Als adviseur familiebedrijven heeft Schipper daarom een team van ervaren specialisten waarop u altijd een beroep kunt doen.

ondernemen met vertrouwen ondernemen met vertrouwen
Familiebedrijven

Al meer dan 80 jaar ervaring

Adviseur familiebedrijven

Schipper heeft inmiddels meer dan 80 jaar ervaring met het begeleiden van familiebedrijven. We begrijpen met welke uitdagingen u te maken heeft en dat deze een speciale aanpak vergen: veel luisteren, persoonlijk contact en niet harder lopen dan de familieleden wensen. Onze specifiek opgeleide familiebedrijvenadviseurs nemen de regierol en houden scherp in de gaten welke stappen wanneer nodig zijn. Zij hebben daarbij oog voor de financiële, fiscale en juridische kant van het bedrijf, maar zeker ook voor de emotionele kanten en de familieverhoudingen.
Wilt u meer weten over wat we voor uw familiebedrijf kunnen betekenen? Download onze familiebedrijven brochure.

Download brochure

Actueel

Persoonlijk contact

Heeft u vragen, wilt u advies of wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact op met een van onze specialisten voor een vrijblijvende afspraak. Als adviseur familiebedrijven begrijpen we wat er speelt binnen uw bedrijf en zijn we persoonlijk betrokken. We staan naast u voor advies en ondersteuning en schakelen daarbij onze diverse specialisten op het juiste moment voor u in. Zo zorgen we voor rust, zowel in het bedrijf als in de familie.

Contact opnemen
Accountants & Adviseurs voor Familiebedrijven

Samen doorpraten?

Jan Rutjes

Jan Rutjes RB

0113 - 23 94 81

06 - 54 30 49 45

Koen Laseroms

mr. Koen Laseroms RB

076 - 30 34 613

06 - 10 88 48 62

Edwin van Belle

Edwin van Belle

010 - 31 38 523

06 - 15 44 96 18

Schipper Accountants is altijd dichtbij. Ook bij u in de buurt.

Bekijk contactgegevens en medewerkers bij u in de buurt.