Ondernemen met vertrouwen

Accountantscontrole

Om in vertrouwen te kunnen ondernemen, moet u van uw cijfers op aankunnen. Alleen als uw jaarrekening een goede weerspiegeling vormt van de werkelijkheid, kunt u de juiste beslissingen nemen. Dat geldt voor u, maar ook voor de stakeholders van uw onderneming. Crediteuren, aandeelhouders, banken en andere betrokkenen hechten waarde aan zekerheid en vragen om deze zekerheid. Met onze accountantscontrole en overige assurance diensten dragen we bij aan dat vertrouwen.

ondernemen met vertrouwen ondernemen met vertrouwen
accountantscontrole

Persoonlijke en vakkundig

Accountants­controle & assurance

Bent u verplicht de jaarrekening en andere cijfers te laten controleren door een accountant? Of zijn er derden die dit van u vragen? Dan kunt u vertrouwen op onze persoonlijke en vakkundige manier van werken. Binnen onze accountantscontrole dienstverlening staan kwaliteit, flexibiliteit, pro-activiteit en persoonlijke aandacht altijd voorop. Naast de reguliere accountantscontrole van uw jaarrekening kunt u ons ook inzetten voor assistentie bij due diligence-onderzoeken, specifiek overeengekomen werkzaamheden conform standaard 4400N, onderzoeken van toekomstgerichte informatie en andere assurance-opdrachten, zoals subsidiecontroles. Verder voeren wij ook beoordelingswerkzaamheden uit.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. 

Vrijblijvend kennismaken
  • Alles
  • Accountancy
  • Accountantscontrole

Accountantscontrole: kwaliteit op een persoonlijke wijze

Binnen onze accountantscontrole dienstverlening staan onze kernwaarden Vakmanschap, Verbinden, Vrijheid en Vooruitgang centraal. We bieden de kwaliteit die u volgens onze beroepsregels kunt verwachten, zonder daarbij uw kwaliteitsdefinitie uit het oog te verliezen. We werken en rapporteren onafhankelijk. Dit waarborgen we door de beroepsregels en onafhankelijkheidsrichtlijnen na te leven volgens de geldende verordeningen en wet- en regelgeving. Daarbij hechten wij waarde aan goede en open communicatie. We blijven voortdurend met u in gesprek. Als wij correcties in de jaarrekening nodig achten, dan bespreken we dit met u. Daarbij zijn we kritisch waar het moet en pragmatisch waar het kan. Met onze informatie en adviezen kunt u uw bedrijfsprocessen efficiënter inrichten en uw organisatie optimaliseren. Wij zorgen ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent.

Het controleproces

Het controleproces heeft een duidelijk stappenplan. Tijdens de interim-controle geven we adviezen om de efficiency van uw processen en de interne beheersing te waarborgen of te optimaliseren. Dit doen we met een managementletter. Bij de jaareindecontrole geven we met een accountantsverslag inzicht in onze belangrijkste bevindingen en aandachtspunten. Met onze nadrukkelijke focus op kwaliteit, zijn wij van mening dat over de waarde van onze controleverklaring nooit discussie mag ontstaan.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze accountantscontrole dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek!

Contact opnemen

Heeft u een controleverklaring nodig?

In het kader van de Wet Toezicht Accountantsorganisaties (WTA) beschikken wij over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) voor het uitvoeren van wettelijke controles. Een accountantscontrole is verplicht voor bedrijven, die gedurende twee opeenvolgende jaren, aan twee van deze drie voorwaarden voldoen:

  • meer dan 50 (full time) werknemers in dienst;
  • meer dan 6 miljoen euro balanstotaal;
  • meer dan 12 miljoen euro netto omzet.
audit

Samen doorpraten?

Coen Polderman

drs. Coen Polderman RA

010 - 31 38 550

06 - 21 39 30 90

Pascal Van Strien

Pascal van Strien MSc RA

0113 - 23 94 00

06 - 15 19 00 05

Kim van de Ven

Kim van der Ven RA

010 - 31 38 560

06 - 46 74 85 15