Schipper Online

Iedere onderneming is uniek en iedere ondernemer ‘onderneemt’ op zijn manier. Wij geloven in de kracht van diversiteit en passen onze dienstverlening daar graag op aan. Met Schipper Online digitaliseren we de administratie van een groeiende groep ondernemers, van zzp-ers tot middelgrote organisaties. Ondernemers, die zich graag zo min mogelijk bezighouden met de administratie en toch volledig grip willen houden op hun financiële situatie.

Met Schipper Online combineren we het beste van uw en onze kwaliteiten: uw ondernemersgeest en passie om te ondernemen en onze digitale voorsprong en ons vermogen om cijfers te vertalen naar heldere adviezen. Met Schipper Online helpen we uw prestaties te verbeteren en maken we u het ondernemen zo eenvoudig mogelijk. U bespaart tijd en geld en maakt een enorme efficiencyslag.

Alle processen optimaal verbonden

Schipper Online bestaat uit de zogeheten ‘Best of Breed’ software zoals:

  • Software voor de verwerking van digitale facturen
  • E-invoicing met een boekhoudrobot
  • Online boekhouding
  • Een financieel dashboard

Hiermee profiteert u van optimale beschikbaarheid, innovatie, gebruiksgemak en open structuur principes. Doordat we de verschillende componenten voor u aan elkaar koppelen, staan alle processen optimaal met elkaar in verbinding. Alle gegevens uit uw boekhouding, salarisadministratie en facturatie kunt u inzien en analyseren in uw Ondernemersdashboard. Zo beschikt u altijd over specifieke inzichten in de actuele prestaties van uw bedrijf.

Een oplossing voor elke ondernemer

Schipper Online is een oplossing voor elke ondernemer. We slaan hiermee een brug tussen de ondernemer en de adviseur op de manier en het tempo dat bij u past. Persoonlijke betrokkenheid blijft onze maatstaf. Er is dus altijd een team van specialisten beschikbaar die u helpt uw cijfers te interpreteren. We bieden inzicht en bekijken samen welke kansen er zijn om te groeien. Heeft u één van de andere specialisten nodig? Dan schakelen we snel. Iedereen beschikt direct over alle relevante informatie en staat bij elk ondernemersvraagstuk voor u klaar.

Lees hier meer over onze accountancy dienstverlening.