Nieuws

Schipper Accountants lanceert nieuwe website

Met trots lanceren en presenteren wij vandaag onze nieuwe website. Naast de ontwikkeling van een nieuwe frisse look is er veel aandacht besteed aan de inhoud en de gebruiksvriendelijkheid. Op deze manier sluit de nieuwe website nog beter aan op de wensen van de bezoeker.

Achter de schermen is er wekenlang hard gewerkt aan de realisatie van de nieuwe website. Met de vernieuwing van de website sluit ons gezicht voor de buitenwereld nu nog beter aan op onze identiteit en dienstverlening. Zo kunnen we aan onze bestaande en nieuwe klanten beter laten zien wie we zijn en wat we kunnen betekenen.

De nieuwe website is logischer ingedeeld, geoptimaliseerd voor mobiel en voorzien van enkele nieuwe functionaliteiten. Wij hopen u op deze manier nog beter en duidelijker te informeren.

Naast uitgebreide informatie over onze dienstverlening vindt u op de website het laatste vakinhoudelijke nieuws en inspirerende content in de vorm van klantverhalen, blogs en whitepapers. Ook kunt u zich eenvoudig aanmelden voor onze nieuwsbrieven.

Uiteraard zijn wij nieuwsgierig naar uw mening. Is er nog informatie die u graag toegevoegd wilt hebben of mist? Laat het ons gerust weten.

Schipper Accountants is altijd dichtbij. Ook bij u in de buurt.

Bekijk contactgegevens en medewerkers bij u in de buurt.