Kennisbank

Ondernemen tijdens de coronacrisis

De impact van de coronacrisis op ondernemers, organisaties, werknemers en werkgevers is groot. Wereldwijd nemen overheden en andere organisaties maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de voor u belangrijke informatie. Op deze manier hopen wij u te ondersteunen en adviseren over wat u kunt doen om de gevolgen van de coronacrisis zoveel mogelijk te beheersen en uw zaken zo goed als mogelijk door te laten gaan.

ondernemen met vertrouwen ondernemen met vertrouwen
Btw-advies

Samen sterker

Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen? Wilt u sparren, advies of hulp bij het aanvragen en toepassen van bepaalde maatregelen? Onze specialisten staan voor u klaar met praktisch advies en ondersteuning om de impact van de coronacrisis op uw onderneming te beheersen. Wij gaan graag met u in gesprek!

Neem contact op

Kennisbank

Onze aanpak

Meer nog dan in ‘normale’ tijden merken wij dat ondernemers tijdens de coronacrisis behoefte hebben aan een adviseur met kennis van zaken. Als adviseur naast de ondernemer geven wij u objectief advies waarmee u verder kunt. Of het nou gaat over het aanvragen van overheidssteun, sparren over uw onderneming of het aanbieden van een nieuwe dienst of product. Onze dienstverlening gaat tijdens de coronacrisis zoveel mogelijk door. We werken waar mogelijk thuis. Fysieke evenementen zijn geannuleerd en vervangen voor webinars. Afspraken vinden zoveel mogelijk digitaal plaats. Bezoekt u toch één van onze kantoren, hou dan rekening met de richtlijnen van de overheid. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar!
Wij staan voor u klaar!

Schipper Accountants is altijd dichtbij. Ook bij u in de buurt.

Bekijk contactgegevens en medewerkers bij u in de buurt.