Kennisbank

Ondernemen tijdens de coronacrisis

De impact van het coronavirus is voor vele mensen en organisaties groot. Wereldwijd nemen overheden en andere organisaties maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Via deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de voor u belangrijke informatie. Wij hopen u op deze manier te kunnen ondersteunen en adviseren over wat u kunt doen om de situatie zo veel mogelijk te beheersen en de continuïteit van uw onderneming te waarborgen.

ondernemen met vertrouwen ondernemen met vertrouwen
Btw-advies

Samen sterker

Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen? Wilt u sparren, advies of hulp bij het aanvragen en toepassen van bepaalde maatregelen? Onze specialisten staan voor u klaar met praktisch advies en ondersteuning om de impact van het coronavirus op uw onderneming te beheersen. We komen graag met u in contact!

Neem contact op

Kennisbank

Onze aanpak

Onze grootste prioriteit ligt bij de gezondheid en veiligheid van onze relaties, medewerkers en hun familieleden. Om deze zo goed mogelijk te beschermen hebben wij verschillende maatregelen genomen die wij hierin noodzakelijk achten. Zo wordt er, in lijn met de richtlijnen van het RIVM, zoveel mogelijk vanuit huis gewerkt, zijn al onze evenementen geannuleerd en vinden afspraken in basis telefonisch plaats. Ondanks deze zeer uitzonderlijke situatie, kunt u gewoon blijven vertrouwen op het advies en de ondersteuning van onze specialisten. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar!
Wij staan voor u klaar!

Schipper Accountants is altijd dichtbij. Ook bij u in de buurt.

Bekijk contactgegevens en medewerkers bij u in de buurt.