Kan uw bedrijf door bij een persoonlijke calamiteit?

Bedrijfscontinuïteit bij calamiteiten

Een ondernemer moet kunnen ondernemen met het volste vertrouwen in zichzelf, zijn bedrijf en zijn adviseur. Vanuit die overtuiging staat Schipper naast u als adviseur en sparringspartner. Dit betekent dat wij voor u klaarstaan in goede tijden, maar u ook behoeden voor mindere tijden en mogelijke risico’s. Want stel dat er door een persoonlijke calamiteit een kink in de kabel komt? Is uw bedrijfscontinuïteit dan gewaarborgd?

 

 

Risico’s voor de bedrijfscontinuïteit. Dat klinkt misschien abstract, maar is niet iets om te onderschatten. Afhankelijk van de situatie kan dit een grote impact hebben op uw onderneming. In de dagelijkse flow van het ondernemen vergeet u misschien in te calculeren, dat uzelf ook iets kan overkomen. U kunt ziek worden, een ongeval krijgen, overlijden of om een andere reden (tijdelijk) niet in staat zijn om uw werk te doen. Dit heeft grote impact op uw omgeving, zowel zakelijk als privé.

 

Wij ondernemen met u mee Wij ondernemen met u mee
Estate planning is onderdeel van uw financiële planning

Bereid uw onderneming voor op onverwachte situaties

Grip op uw bedrijfscontinuïteit

Denkt u, dat zijn zorgen voor later? Dat is een begrijpelijke gedachte, maar ook onverstandig. Het is belangrijk om ook in mindere tijden grip te blijven houden op uw onderneming. We kijken graag samen met u mee naar de mogelijkheid om uw onderneming hierop voor te bereiden en om zo de impact op de bedrijfscontinuïteit te verminderen.

 

Bedrijfscontinuïteitsplan

U valt uit, wat nu? Om risicio’s voor de bedrijfsvoortgang bij een persoonlijke calamiteit te beperken, kunt u preventief een continuïteitsplan laten opstellen. In dit plan staan uw wensen met betrekking tot leiding, eigendom en zeggenschap over uw bedrijf centraal. Daarnaast staat vermeld wie uw vertrouwenspersonen zijn en welke adviseurs hen kunnen ondersteunen in de leiding van het bedrijf.

Waar moet u beginnen? Onze adviseurs helpen graag bij het in kaart brengen en schriftelijk vastleggen van de belangrijkste bedrijfsinformatie en verdere wensen. Mocht u plotseling uitvallen door een ziekte of ongeval, dan staan wij vanzelfsprekend uw gezin en vertrouwenspersonen bij. Het continuïteitsplan en de bijbehorende documentatie is dan de gezamenlijke leidraad waarmee snel gehandeld kan worden bij een persoonlijke calamiteit. Onze adviseurs helpen u hier graag bij door aan de hand van een vragenlijst uw situatie in kaart te brengen.

Wij ondernemen met u mee Wij ondernemen met u mee
Hoe draagt een liquiditeitsprognose bij aan de groei van mij bedrijf

Duidelijkheid en inzicht tijdens onoverzichtelijke momenten

Voordelen voor u en uw onderneming

Het bedrijfscontinuïteitsplan geeft:

De mogelijkheid om inzichtelijk te maken wie de waarnemer is als u zelf uitvalt door een persoonlijke calamiteit.
Duidelijkheid voor uw omgeving over hoe zij zakelijk moeten handelen in een onzekere en emotionele tijd.
Uw wensen en voorkeuren weer over leiding, zeggenschap en eigendom, dit wordt zorgvuldig vastgelegd in een rapport.
Controle over de financiële stromen en toekomst van uw bedrijf als u hier zelf niet toe in staat bent.

Maak een afspraak

Neem contact op

Wilt u ook dat uw onderneming voorbereid is als er sprake is van een persoonlijke calamiteit? Het continuïteitsplan biedt uitkomst, en geeft uw omgeving inzicht en voorziet hen van de juiste informatie bij plotseling uitvallen. Zo vermindert u de impact op de bedrijfscontinuïteit. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Klik dan op onderstaande knop en vraag nu een vrijblijvend gesprek aan. Onze specialisten staan graag voor u klaar!
Vraag een verkennend gesprek aan
Estate Planning Is Onderdeel Van Uw Financiële Planning

Samen doorpraten?

Frans Bentschap Knook AA

0166 - 60 12 75

06 - 53 95 29 08

Patrick van Raamsdonk AA

06 - 12 34 47 89

René van der Linden AA

010 - 31 38 553

06 - 51 19 26 14