Onze cultuur

Bij Schipper werken we aan de toekomst: de toekomst van onze klanten, van onze eigen organisatie én van onze medewerkers. Dit betekent dat we je alle ruimte bieden voor ontwikkeling, we aandacht hebben voor jouw individuele carrièrepad en veel waarde hechten aan persoonlijk contact. Bij Schipper kun je zijn wie je bent. We helpen je om de beste versie van jezelf te worden. We beschouwen je als een unieke collega van wie de input áltijd waardevol is. Hiërarchische lijnen vinden we niet belangrijk. Iedereen mag zijn inbreng hebben en een mening geven.

Het persoonlijke contact is merkbaar in de hele organisatie. Je collega’s spreek je aan met ‘je’ en ‘jij’ en alle deuren staan voor je open. Samenwerken, betrokkenheid, transparantie en wederzijds vertrouwen vormen de basis van onze dienstverlening én van jouw groeiproces. Schipper is een vooruitstrevende, kennis gedreven organisatie. Dit betekent dat we kennis delen en elkaar inspireren. Verantwoordelijkheden mag je pakken en dragen we met elkaar, ongeacht de functie waarin je werkzaam bent.

We hebben oog voor de juiste balans

Bij Schipper kijken we naar wie je echt bent en wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Dat vormt jou én je toekomst. Een goede werk-privébalans is daarbij essentieel. We helpen je je werk in te richten op een manier die bij jou past. Natuurlijk vragen we je in drukke tijden een stapje bij te zetten, maar zodra daarvoor ruimte is geven we je die tijd graag weer terug. Zo hebben we pieken en kennen we dalen, maar blijft de balans altijd voorop staan.

Onze kernwaarden zijn leidend

Verbinding, vakmanschap, vooruitgang en vrijheid zijn de kernwaarden die leidend zijn in ons dagelijks werk. Hier staan we voor. Zo maken we het verschil en werken we samen aan de toekomst van onze klanten, onze organisatie en onze medewerkers.

Verbinden
Bij Schipper weten we als geen ander dat iedere onderneming uniek is, net als de mensen die er werken. Wij geloven in de kracht van diversiteit. Door die verscheidenheid te bundelen, staan we sterker. Vanuit oprechte interesse, betrokkenheid en wederzijds vertrouwen, investeren we in persoonlijk contact en duurzame relaties. We slaan een brug en maken ruimte voor samenwerking door kennis te delen en elkaar te inspireren. Zo verbinden we elkaar, ondernemers en samenwerkingspartners.

Vrijheid
Ook geloven we dat iedereen de vrijheid moet hebben om zichzelf te zijn. Die authenticiteit maakt ons sterk. Onze medewerkers hebben de vrijheid om zichzelf als individu te ontwikkelen binnen de collectieve ambitie van Schipper Accountants. Zo maken we binnen duidelijke kaders en gezamenlijke doelen veel ruimte voor ontwikkeling, zelfstandigheid en ieders ambities. Wederzijds vertrouwen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel vormen daarin de basis. Vrijheid vertaalt zich naar onze klant in de veelzijdigheid van onze dienstverlening. We bieden flexibiliteit en sluiten aan bij de specifieke behoeften van de ondernemer.

Vakmanschap
We zetten ons elke dag voor 100% in voor datgene wat goed is voor onze klanten. Het leveren van absolute kwaliteit en expertise vinden we hierin vanzelfsprekend. Vakmanschap betekent voor ons ook dat we oplossingsgericht denken, kritisch durven zijn en onze afspraken nakomen. Eerlijkheid, openheid en een nuchtere mentaliteit zijn kenmerkend voor onze manier van werken. Waar anderen ophouden zetten wij een stapje extra. Alles gericht om nog beter in te spelen op de behoefte van onze klant. Dit is ook terug te zien in onze mede­werkers: deskundig, klantgedreven en vol passie voor hun vak.

Vooruitgang
Bij Schipper zijn we altijd in beweging. We weten wat er speelt in de markt, zijn ondernemend en altijd op zoek naar vernieuwende oplossingen. De ambities van de ondernemer bepalen de koers die we samen varen. Vanuit onze proactieve houding kijken we verder dan de cijfers. We signaleren kansen en (verbeter)mogelijkheden en handelen hier ook naar. Natuurlijk nemen we ook initiatief om te reflecteren op ons eigen werk. Zo komen we tot nieuwe inzichten en betere resultaten.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over het werken bij Schipper? Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden, onze sollicitatieprocedure, jouw loopbaanmogelijkheden en onze collega’s.