De plus van werken bij Schipper

Vitaliteit

Ontspanning, voldoende beweging en gezond eten en drinken zijn belangrijk voor vitale medewerkers. Dat geldt ook voor een goede werk-privébalans. Als je vitaal bent, ben je mentaal en fysiek gezond en ga je met plezier naar je werk. Bij Schipper zetten we breed in op vitaliteit. Daarbij kijken we verder dan sport alleen. Want naast fysiek gezond zijn, vinden we lekker in je vel zitten minstens zo belangrijk.

Wij ondernemen met u mee Wij ondernemen met u mee

Sportieve activiteiten en fitnessregeling

Fit en vitaal blijven

Het klinkt logisch: fit en vitaal blijven, is een kwestie van bewust eten, bewegen en ontspannen. Maar we weten allemaal hoe lastig dat is. Zeker als je een drukke baan hebt en die combineert met een uitdagende hobby of studie en een thuisfront dat ook aandacht verdient. Om die reden bieden we je bij Schipper de kans om te kijken wat er bij je past. Zo hebben we onze eigen fitkalender met daarop maandelijks een gezamenlijke sportieve activiteit. Daarbij kun je denken aan samen padel spelen, mountainbiken of een boxing fitness les volgen. Maar je kunt je ook inschrijven voor voetbaltrainingen bij NAC Breda of een les essentrics. Een leuke manier om je collega’s te ontmoeten en op een andere manier te leren kennen! Sport je ook graag voor of na het werk? Dan kun je gebruikmaken van onze aantrekkelijke fitnessregeling. Dat houdt in dat we maandelijks meebetalen aan jouw sportschoolabonnement.

Vitaliteit heeft veel facetten

Juist omdat vitaliteit zo’n veelomvattend begrip is, doen we meer. Zo organiseren we regelmatig workshops, zoals timemanagement of het belang van een goede nachtrust. Ook is er altijd vers fruit op kantoor. Verder is de werk-privébalans bij ons een belangrijk aandachtspunt. We willen voorkomen dat je door de drukte op je werk geen tijd meer hebt voor jezelf of je gezin. Hoe die werk-privébalans eruitziet, is voor iedereen anders. Daarbij hoort naar ons idee ook een goede thuiswerkregeling en een goed ingerichte thuiswerkplek. Over de manier waarop jij werk en privé combineert, blijven we met je in gesprek. We horen dan ook graag waaraan jij, in jouw levensfase, behoefte hebt en welke rol we daarin kunnen spelen.
Lees meer over de arbeidsvoorwaarden