Jouw loopbaan

Of je nu stagiair bent, starter of een doorgewinterde professional: iedereen is een belangrijke schakel binnen Schipper. Door met collega’s te overleggen, interdisciplinaire samenwerkingen op te zoeken en de input van iedere collega op waarde te schatten, werken we met elkaar aan ontwikkeling. We hebben aandacht voor jouw groei en die van je collega’s, aandacht voor groei van de organisatie en natuurlijk ook voor de groei van de klanten die we bedienen.

Ontdek de plus van werken bij Schipper

Omdat jouw ambitie ook ónze toekomst is, bieden we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Sterker nog: we dagen je graag uit om dat te doen. Hoewel we samen bouwen, geloven we dat groei van binnenuit moet komen. Jij regisseert je eigen loopbaan, maar samen maken we er een mooie toekomst van! Zo word jij de beste versie van jezelf.

Permanente educatie is een belangrijk speerpunt

Schipper is een erkend opleidingsinstituut. We ontwikkelen en organiseren zelf cursussen en trainingen. Deze worden verzorgd door trainingsbureaus, universitaire docenten en door onze eigen, deskundige trainers. Permanente educatie is een belangrijk speerpunt. Jaarlijks organiseren wij incompany trainingen om je kennis en vaardigheden op peil te houden of uit te breiden. Het opleidingsprogramma stellen we, voor de vaktechnische onderwerpen, in nauw overleg samen met onze commissie Vaktechniek en de Compliance Officer. Op het gebied van training van persoonlijke ontwikkeling en managementvaardigheden werken we samen met een aantal andere accountantskantoren die onze GGI-partners zijn.

Schipper cursussen voor accountancy en mkb

Verder is Schipper ook geaccrediteerd om de training ‘Communicatieve Beroepsvaardigheden’ voor praktijkstagiaires AA te verzorgen, zowel voor onze eigen medewerkers als ook voor praktijkstagiaires buiten Schipper. Onze trainers organiseren ook cursussen voor klanten met onderwerpen als Leiderschapsvaardigheden, Bedrijfsopvolging en Personeelsmanagement.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over het werken bij Schipper? Lees hier meer over onze cultuur, onze sollicitatieprocedure, onze arbeidsvoorwaarden en jouw toekomstige collega’s.