De plus van werken bij Schipper

Jouw loopbaan

Bij Schipper realiseren we ons dat we elkaar nodig hebben. Hoe beter jij je voelt op je werk, hoe beter onze organisatie presteert. Gelijkwaardigheid en wederkerigheid zijn om die reden belangrijk. We zijn wars van hiërarchie en hebben geen blauwdruk waarnaar je je moet voegen. Integendeel; bij Schipper bepaal je zelf hoe je je (professionele) leven leidt. We bieden volop kansen, maar jij kiest je eigen ontwikkelpad.

Wij ondernemen met u mee Wij ondernemen met u mee
Rens Vogels

Doen waar je goed in bent

Oog voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling

Natuurlijk blijven we met elkaar in gesprek over je loopbaan. We vinden het belangrijk dat je in je kracht staat en stimuleren je daarom om te doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Daarnaast hebben we oog voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Hoe kun je je sterke kanten benutten, welke doelen stel je jezelf en op welk vlak kun je je verder ontwikkelen? Als je jezelf kent, weet je ook welke stappen je nog kunt maken. We spreken graag over ‘de beste versie van jezelf worden’. Leuk is bovendien dat je daarmee anderen inspireert om hetzelfde te doen.

Starten bij Schipper

We zijn ervan overtuigd dat een goede start de toon zet. Daarom doen we dat samen. Om te zorgen dat je je snel thuis voelt binnen onze organisatie, werken we met een uitgebreid onboardingsprogramma. Zo leer je onze organisatie op een speelse manier kennen en maak je kennis met je collega’s en het bestuur. Ook informatie over zaken als ICT, HR en de belangrijkste werkprocessen komt aan de orde. Bovendien koppelen we je als nieuwe collega aan een vaste ‘buddy’. Dat is een ervaren collega, die je op tal van terreinen wegwijs maakt. Juist omdat jullie in de beginperiode veel met elkaar optrekken, zoeken we naar een goede, persoonlijke match. Zo zorgen we ervoor dat je start op rolletjes loopt. Dat doen we zéker ook als je start als stagiair of (Junior) Assistent Accountant in de Samenstelpraktijk. Met onze Schipper Academy bieden we een intern opleidingstraject; de kickstart van je carrière.
Lees meer over Schipper Academy

De ontwikkelkansen bij Schipper

Ontwikkelen in je eigen tempo

Dagelijks werken we bij Schipper aan het versterken, vergroten en verbreden van onze kennis. Dat doen we met cursussen, trainingen en de dagelijkse uitdagingen die bij onze opdrachtgevers liggen. Ieder op zijn eigen manier, eigen tempo en met zijn eigen doelen. Jij hebt de regie en kunt je loopbaan bewust vormgeven. Periodiek gaan we daarover met elkaar in gesprek. Niet aan de hand van de traditionele functionerings- en beoordelingsgesprekken, maar door middel van de gesprekkencyclus KOERS. Daarmee zetten we in op een continue dialoog tussen jou en je leidinggevende. Dat is onze manier om serieus werk te maken van doorlopende coaching en motiverende en doelgerichte feedback. We maken graag duidelijk dat je kunt zijn wie je wilt zijn. Dat betekent ook dat we binnen onze teams evenveel waarde hechten aan ambitieuze young professionals die stappen willen zetten als aan collega’s die zichzelf op een lager tempo willen doorontwikkelen.
Lees meer over onze cultuur
Wij ondernemen met u mee Wij ondernemen met u mee
Sanne Kuijstermans

Zó word je de beste versie van jezelf

Studeren tijdens je loopbaan

Leren maakt werken leuker. Daarom bieden we je volop kansen om te studeren tijdens je loopbaan. Het is aan jou om deze kansen te grijpen. Je studeert nooit omdat het moet van ‘de baas’, maar omdat je het zelf graag wilt. Zó word je de beste versie jezelf. Draagt een studie, cursus of training bij aan jouw (persoonlijke) ontwikkeling? Dan betalen we mee aan je studie en krijg je je uren vaak ook nog (deels) vergoed. Wat je reden om meer te willen leren ook is; door te studeren naast je baan ontwikkel je jezelf verder en groei je als persoon.

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden