De plus van werken bij Schipper

Onze cultuur

Een baan moet goed voelen. Aansluiten bij jouw vakkennis, maar zeker ook bij wie je bent. En wat je misschien nog wil worden, als mens of als professional. Bij Schipper krijg je de ruimte die je daarvoor nodig hebt. Jij bepaalt. We hebben niets met de mentaliteit ‘up or out’ en begrijpen dat niet alle ambities naar de top leiden. Waar we aan werken, is werkgeluk. Of: de beste versie van jezelf worden. Dat is voor iedereen anders.

Wij ondernemen met u mee Wij ondernemen met u mee

Bij ons kun je zijn wie je bent

Waarom Schipper?

Met acht vestigingen in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant behoort Schipper tot de top 25 accountants- en advieskantoren van Nederland. Bij Schipper werken we aan de toekomst: de toekomst van onze klanten, van onze eigen organisatie én van onze medewerkers. Dit betekent dat we je alle ruimte bieden voor persoonlijke ontwikkeling en oog hebben voor het carrièrepad dat bij jou past. Daarbij hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Bij Schipper kun je zijn wie je bent. We beschouwen je als een unieke collega van wie de input waardevol is. Hiërarchische lijnen tellen niet: ieders mening en inbreng telt.

Meer over ons

Samenwerken op onze manier

Elke functie is anders en ieders verantwoordelijkheden verschillen. Toch gaan we gelijkwaardig met elkaar om. Alle deuren staan open (ja, ook die van de bestuursleden en partners) en de onderlinge contacten zijn persoonlijk en informeel. Informeel betekent bij ons ook: geen verplicht driedelig pak, maar dat dragen waarin je je goed voelt. Je collega’s zijn jong, energiek en vormen een dwarsdoorsnede van de maatschappij. Een maatschappij die voortdurend verandert. Daar houden we continu rekening mee. Zo kun je naar eigen inzicht werk en privé combineren. Je krijgt bij ons de vrijheid om je uren flexibel in te delen. Ook is er een goede thuiswerkregeling waar je gebruik van kunt maken.
Maak kennis met je collega's

Meer dan werk alleen

Eerlijk? Vakinhoudelijk is het werk bij alle top 25 accountants- en advieskantoren vergelijkbaar. Onderscheidend is onze manier van (samen)werken. Vraag je bij Schipper wat mensen het leukste vinden aan hun werk, dan hoor je vaak: de onderlinge band met de collega’s. Collega’s voelen zich thuis bij Schipper. Daar zijn we trots op. Om je goed te voelen op je werk, moet je je vooral veilig voelen. Daarvoor is onderling vertrouwen belangrijk. Dat krijg je als je elkaar beter leert kennen. En dat gaat natuurlijk verder dan alleen een praatje bij de koffieautomaat. Om die reden ondernemen we veel met elkaar. Zo sporten we samen en werken we aan vitaliteit. Ook organiseren we regelmatig uitjes. Soms met je team of kantoor, maar ook met de regio of de complete club. Zo leer je elkaar pas écht kennen.

Medewerkers over onze cultuur

Kies zelf je ontwikkelpad

Wat jij belangrijk vindt, weet jij alleen. We gaan daarover graag met je in gesprek. Zit je op de goede plek? Ambieer je meer? Of is er iets anders waarin je jezelf graag wilt ontwikkelen? Bij Schipper bieden we je volop kansen. Het is aan jou om ze te grijpen. Draagt een studie, cursus of training bij aan jouw (persoonlijke) ontwikkeling? Dan gaan we er natuurlijk samen voor! Zo hebben we diverse interne trajecten - afhankelijk van waar je staat in je carrière - waarmee je concreet kunt werken aan je soft skills. Ook vinden we een goede start bij Schipper belangrijk. Bij ons start je dan ook met de Schipper Academy: een intern opleidingstraject van twee weken, speciaal voor starters in onze Samenstelpraktijk.
Ontdek hoe je loopbaan bij Schipper eruitziet