De plus van werken bij Schipper

Schipper Academy

Bij Schipper bieden we aankomende talenten graag de kans om een goede start te maken in de accountancy. Het juiste diploma heb je vaak al op zak, of je bent druk bezig om deze te behalen. Maar om je draai bij ons te vinden, is natuurlijk meer nodig. Om die reden begeleiden we je en geven we je de ruimte om jezelf te ontwikkelen tot de beste versie van jezelf. Met onze Schipper Academy maken we samen werk van een goed begin van jouw carrière. Dit inwerktraject zorgt ervoor dat je snel je weg vindt in onze organisatie.

Wij ondernemen met u mee Wij ondernemen met u mee

Introductiedag voor nieuwe collega’s

Onboarding

De introductiedag van de Schipper Academy is direct al een goede binnenkomer. Je ontmoet deze dag alle collega’s die min of meer gelijktijdig met jou starten. Verder is er volop gelegenheid om kennis te maken met het bestuur en andere collega’s. Het leuke is dat je op deze manier snel veel nieuwe collega’s van verschillende kantoren leert kennen. Behalve kennismaken met elkaar, maak je ook kennis met onze organisatie en de verschillende systemen en processen. Dat klinkt ingewikkeld, maar dat is het niet. Het is vooral erg handig dat je weet hoe en waar je bepaalde zaken kunt regelen. Zo krijg je meer informatie over je laptop van de zaak en over het regelen van je verlof of een ziekmelding. Omdat we het nuttige graag combineren met iets aangenaams, trakteren we je daarna op een lekkere lunch en een leuke activiteit. Zo hebben we eerder gezonde smoothies met elkaar gemaakt. We sluiten deze dag af met een informele borrel.

Vervolg Schipper Academy

De Schipper Academy duurt in totaal twee weken . Na de introductiedag nodigen we je uit voor terugkomdagen. Op die dagen ontmoet je weer iedereen, die heeft meegedaan aan de twee weken durende Academy. Samen bespreken jullie wat je geleerd hebt, waar je tegenaan loopt en wat nog aandacht verdient. Op deze manier zorgen we ervoor dat je je thuis voelt in onze organisatie: je weet precies waar je aan toe bent, je weet hoe de bedrijfscultuur in elkaar steekt en bouwt een band op met je collega's. Eén collega springt er wat dat betreft uit. Dat is je buddy. Hij of zij begeleidt je in de eerste periode van je nieuwe baan en helpt je bij de meest uiteenlopende vragen of zaken. Dat levert jou een goed gevoel, betere resultaten en nog meer werkplezier op!
Jouw loopbaan bij Schipper