De plus van werken bij Schipper

Jouw arbeidsvoorwaarden

Een baan bij Schipper betekent dat je zin hebt om naar je werk te gaan, waar je collega’s aanpakkers zijn en zaken goed geregeld zijn. Het werkplezier spat ervan af en dat gunnen we jou ook. Natuurlijk moet een aantal zaken daarvoor gewoon in orde zijn, zoals je salaris en de arbeidsvoorwaarden. De plus van werken bij Schipper ontdek je vooral in alles wat we daarnaast doen. Bijvoorbeeld om je werk zo aantrekkelijk mogelijk te maken, om je kansen te bieden voor persoonlijke groei, om werk en privé in balans te houden en om samen te werken aan vitaliteit.

Wij ondernemen met u mee Wij ondernemen met u mee

Bij ons kun je zijn wie je bent

Cultuur en werksfeer

Het persoonlijke contact is merkbaar in de hele organisatie. Je collega’s spreek je aan met ‘je’ en ‘jij’ en alle deuren staan voor je open. Samenwerken, betrokkenheid, transparantie en wederzijds vertrouwen vormen de basis van onze dienstverlening én van jouw groeiproces. Schipper is een vooruitstrevende, kennis gedreven organisatie. Dit betekent dat we kennis delen en elkaar inspireren. Verantwoordelijkheden mag je pakken en dragen we met elkaar, ongeacht de functie waarin je werkzaam bent.

Lees meer over onze cultuur

Ontwikkeling

De een barst van de ambitie om grote stappen vooruit te maken, de ander is tevreden en voelt zich op zijn of haar plek. Bij Schipper willen we vooral dat je doet wat bij jou past. Dat is voor iedereen anders. Heb je ambities om door te leren en hogerop te komen? Top! Hierin ondersteunen we je graag. Bijvoorbeeld met een aantrekkelijke studieregeling en volop doorgroeimogelijkheden. Jij bepaalt. Het is dus ook aan jou om kansen te grijpen. Dagelijks werken we aan het versterken, vergroten en verbreden van onze kennis. Daarvoor bieden we diverse opleidingstrajecten. We zijn ons ervan bewust dat groei over meer gaat dan vakinhoudelijke kennis alleen. Om die reden vinden we jouw persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk, zowel als mens als professional.
Jouw loopbaan bij Schipper

Ontdek de plus van werken bij Schipper

Gezondheid en vitaliteit

Dagelijks zetten we ons maximaal in voor de ondernemers die een beroep op ons doen. Naar ons idee kun je jezelf alleen voor 100% geven, als je ook op tijd kunt ontspannen en de focus kunt verleggen naar andere zaken die je belangrijk vindt. Daarom bieden we je voldoende vrije tijd. Met 29 vakantiedagen kun je leuke dingen ondernemen. Verder maken we ons hard voor een goede werk-privébalans. Je hebt namelijk vast meer ballen in de lucht te houden. Flexibele werktijden vinden we dan ook vanzelfsprekend, evenals een goede tijd-voor-tijdregeling. Tot slot kun je ons houden aan onze belofte om werk te maken van vitaliteit. Zo hebben we een eigen fitkalender, een goede fitnessregeling en workshops waarbij we vitaliteit vanuit verschillende invalshoeken belichten.
Zo werken we aan vitaliteit