Jouw arbeidsvoorwaarden

Bij Schipper bieden we een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden die blijk geven van wat wij belangrijk vinden. Daarnaast hebben we nóg een aantal arbeidsvoorwaarden die bepalen waarom onze collega’s voor Schipper kiezen. Ervaar de plus van werken bij Schipper en word de beste versie van jezelf!

Aandacht

We gooien je niet zomaar in het diepe. Iedere nieuwe medewerker krijgt bij Schipper een opleider toegewezen die jou wegwijs maakt in de (werkprocessen van de) organisatie. Met vragen kun je overal terecht, maar je opleider helpt je zeker om de antwoorden te vinden. We vinden het bovendien goed om regelmatig even stil te staan bij jouw ontwikkeling. Zijn jouw verwachtingen nog de onze? We hebben bij Schipper structureel aandacht voor jouw loopbaanperspectieven.

Lekker in je vel!

Wij zijn ervan overtuigd dat een organisatie het best presteert als de mensen die er werken met plezier naar het werk gaan en lekker in hun vel zitten. We besteden dan ook veel aandacht aan het op de juiste plek hebben en houden van de medewerkers. Een goede balans in je leven gaat echter niet altijd vanzelf. Een disbalans tussen de belasting en jouw belastbaarheid willen we graag voorkomen. Daarom bieden we je de mogelijkheid om af en toe met een coach te praten en stimuleren we een sportieve levensstijl, óók met een financiële bijdrage. Natuurlijk vragen wij je om in drukke tijden een tandje bij te zetten, maar er heerst geen overwerkcultuur. Een goede werk-privébalans is voor ons net zo belangrijk als voor jou!

Betaald studeren

We zeiden het al: voor Schipper is jouw professionele ontwikkeling belangrijk. Veel collega’s volgen al een opleiding accountancy, fiscaal recht of loonadvies. We geven je alle ruimte om te studeren, sterker nog: we juichen het toe. De kosten voor de opleiding nemen wij voor onze rekening. Wil je tijdens werktijd een opleiding volgen? Dan betalen we (afhankelijk van de keuze van je opleiding) ook nog eens de helft van je salaris door.

Permanente educatie

Schipper is een erkende PE-instelling. We zorgen voor permanente educatie van alle medewerkers. Naast jaarlijkse kennistrainingen kennen we ontwikkeltrajecten zoals een Personal Development-traject, een Human-Development traject en een Management Development-traject. Voor ieder niveau een training. Door jouw groei kunnen we onze klanten op topniveau bedienen.

Extra faciliteiten

Schipper kijkt naar wat je nodig hebt om je werk goed te kunnen uitvoeren en ondersteunt daarin. Je kunt daarbij denken aan een autoregeling, regeling mobiele telefoon en ter beschikking stelling van een laptop.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over het werken bij Schipper? Lees hier meer over onze cultuurjouw loopbaanmogelijkheden, onze sollicitatieprocedure en onze collega’s.