int(5265)

De btw de baas

Btw-advies op maat

Elke ondernemer krijgt te maken met de btw. Omgaan met de btw lijkt eenvoudig, maar de praktijk laat zien dat veel ondernemers kansen missen en dat anderen een onnodig btw-risico lopen. Om ondernemers zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben wij onze kennis op het brede terrein van btw samengevoegd binnen de btw-praktijk. Voorkom onaangename verassingen en zorg dat uw administratie voldoet aan de regels. Laat u goed informeren en blijf de btw de baas. Onze specialisten bieden u graag een btw-advies op maat.

Btw-advies op maat

Regelmatig krijgen wij vragen van ondernemers over btw in relatie tot de aan- of verkoop van producten of diensten in het buitenland. Ook btw en onroerend goed leidt vaak tot ingewikkelde vraagstukken. Met onze btw-scan bieden we u snel inzicht in uw eigen btw-positie.

Btw-adviesteam

Ons btw-adviesteam bestaat uit professionals, die zich dagelijks bezighouden met btw. Zij kennen alle ins-en-outs en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen dit complexe vakgebied. Onze kennis beslaat alle sectoren. Wij helpen u graag bij vraagstukken die specifiek binnen uw branche spelen.

Wij begeleiden u graag bij:

  • Nationale en internationale btw-vraagstukken;
  • Het begeleiden van controles, bezwaar- en beroepsprocedures;
  • Hulp bij aangiftes;
  • Het indienen van teruggaafverzoeken;
  • Het verzorgen van in-company trainingen;
  • Het geven van instructies aan uw medewerkers.

Stel vrijblijvend uw vraag

U kunt uw vraag altijd vrijblijvend voorleggen aan het btw-adviesteam. Wij geven dan duidelijk aan wat wij voor u kunnen betekenen. Aan de omzetbelasting zelf kunnen we niet veel veranderen, wél aan de juiste toepassing ervan binnen uw bedrijf. Neem gerust contact met ons op!