België Desk

Grip over de grens

Met de België Desk houdt u grip over de grens. Dat is nodig, want wonen, werken, ondernemen of recreëren aan, op of over de grens roept tal van vragen en vraagstukken op. Om particulieren en ondernemers zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben wij onze kennis samengevoegd binnen de België Desk. Dit betekent dat zes specialisten hun kennis op het gebied van fiscale wetgeving en sociale zekerheid samenbrengen voor het beste advies aan u.

Grip over de grens

Regelmatig krijgen wij vragen van mensen over werken in België en wonen in Nederland of over werken in Nederland en wonen in België. Ook ondernemen over de grens roept vragen op, zowel bij Vlamingen die in Nederland actief (willen) zijn als bij Nederlanders die de Vlaamse grens willen oversteken. Binnen Schipper Accountants is hierover veel informatie en expertise beschikbaar. Om dit zo optimaal mogelijk voor u te ontsluiten, werken de specialisten nauw samen binnen de België Desk. Daarmee komt u sneller, makkelijker en efficiënter aan de juiste informatie. Het voordeel is bovendien dat onze specialisten het hele speelveld overzien. Daardoor kunnen zij de volle breedte van eventuele keuzes in kaart brengen en dat meenemen in gerichte adviezen.

Internationale samenwerking

Onze specialisten zijn steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van (inter)nationale wet- en regelgeving op het terrein van grensoverschrijdende vraagstukken. Daarnaast werken zij nauw samen, met collega-kantoren in België en binnen de Geneva Group International AG (GGI). Dit is één van de grootste samenwerkingsverbanden van onafhankelijke, toonaangevende en ervaren accountants-, advies- en advocatenkantoren wereldwijd. Verder onderhouden we nauwe banden met onder andere de Sociale Verzekeringsbank, Stichting Grensarbeid en de Belastingdienst.

Vrijblijvend contact

Heeft u grensoverschrijdende ambities en zit u met vragen? Dan kunt u deze altijd vrijblijvend voorleggen aan de België Desk. Wij antwoorden altijd en geven daarbij duidelijk aan wat wij voor u kunnen betekenen. De grens is er, daar kunnen we niet omheen. Wij zorgen voor grip over de grens. Neem gerust contact met ons op!

Leonie de Vos LL.M.

+31 (0)10 - 48 00 155

+31 (0)6 45 95 17 12