Zijn we een match?

Onze sollicitatie­procedure

Onze insteek bij iedere sollicitatieprocedure is om te bekijken of jij en Schipper bij elkaar passen, nu en in de nabije toekomst. Daarom willen we je beter leren kennen. We horen graag wie je bent, wat je drijfveren zijn en je ambities. Op onze beurt vertellen wij jou natuurlijk ook over die van ons. Bij Schipper zijn we geïnteresseerd in jouw talent en ambities. Omdat solliciteren altijd spannend is, maken wij je het graag zo makkelijk mogelijk. Ons stappenplan maakt duidelijk hoe wij te werk gaan nadat je bij ons hebt gesolliciteerd. Iedere sollicitatie bekijken we zorgvuldig. Vanzelfsprekend gaan we daarbij vertrouwelijk met jouw gegevens om.

Wij ondernemen met u mee Wij ondernemen met u mee

Jouw sollicitatie bij Schipper

Interesse in een van onze vacatures?

Heb je interesse in een van onze vacatures of wil je een open sollicitatie sturen? Solliciteren bij Schipper is heel eenvoudig. Je vult daarvoor het sollicitatieformulier in dat je bij de vacature aantreft. Daarbij kun je ook je motivatie schrijven en je cv uploaden. Voor open sollicitaties is er een algemeen sollicitatieformulier beschikbaar. We bespreken je sollicitatie met de desbetreffende leidinggevende en laten je zo spoedig mogelijk weten of we willen kennismaken. Heb je voordat je solliciteert nog vragen? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden je vragen graag.

Bekijk onze vacatures
Wij ondernemen met u mee Wij ondernemen met u mee

We leren je graag kennen

Kennismakingsgesprek

Bij een positieve beoordeling van je sollicitatie, maken we graag kennis met je. Voordat het gesprek plaatsvindt, wordt er een persoonlijk account voor je aangemaakt in onze kandidatenportal. In de kandidatenportal vind je de details rond het kennismakingsgesprek terug. Ook informatie over alle vervolgstappen is in de portal terug te vinden. Tijdens het kennismakingsgesprek ontmoet je twee collega’s uit de lijn. Dit kunnen leidinggevenden zijn, maar ook een medewerker of een directeur. We leren je graag beter kennen en vertellen je ook meteen meer over Schipper. Je kunt alles vragen. We geven je overal een eerlijk antwoord op. Zo zijn we.

Wij ondernemen met u mee Wij ondernemen met u mee

Hebben we een klik?

PPA & vervolggesprek

Als we na het kennismakingsgesprek het idee hebben dat we een professionele klik hebben, neemt een collega van de afdeling HR contact met je op. Heb jij nog steeds interesse, dan vragen we je een Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) in te vullen. De uitkomsten hiervan vormen de basis voor het vervolggesprek. Dit voer je met een HR-adviseur en een leidinggevende of bestuurslid. Uiteraard is dit afhankelijk van de rol die je mogelijk bij ons komt vervullen. In het vervolggesprek gaan we dieper in op je wensen, ambities en competenties.

Wij ondernemen met u mee Wij ondernemen met u mee

We doen je graag een goed aanbod

Contractvoorstel

Ben je na de tweede ontmoeting nog net zo enthousiast en is dat gevoel wederzijds? Dan doen we je graag een aanbod om bij ons te komen werken. Ga je akkoord met ons arbeidsvoorwaardelijke voorstel? Dan heten we je van harte welkom als nieuwe collega!

Bekijk de arbeidsvoorwaarden
Wij ondernemen met u mee Wij ondernemen met u mee

Welkom aan boord bij Schipper

Een goede start!

We vinden het belangrijk dat je een goede start kunt maken. Daarom bieden we iedere nieuwe collega een programma aan waardoor jouw start bij Schipper zo soepel mogelijk verloopt. We vertellen veel meer over Schipper, je ontmoet je directe collega’s en leidinggevenden en we laten je meteen weten bij wie je kunt aankloppen met vragen. Je krijgt de vrijheid om te zijn wie je bent en de beste professionele versie van jezelf te worden. Welkom aan boord bij Schipper!

Ontmoet alvast je collega’s!

Meer weten over werken bij Schipper?

Dit is de sollicitatieprocedure van Schipper in een notendop. Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over het werken bij Schipper? Lees hier meer over onze cultuuronze arbeidsvoorwaarden en jouw toekomstige collega’s.