Stage

Een stageplaats is meer dan een periode snuffelen aan jouw vakgebied. Als je stage komt lopen bij Schipper, helpen wij je de fundamenten te leggen voor een glansrijke carrière. Jouw leerdoelen zijn voor ons ook van waarde, dus je kunt rekenen op een goede begeleiding van jouw leerproces.

Leren en werken

Voor een aantal opleidingen is er nog veel meer mogelijk dan een stage alleen. In onze controlepraktijk bijvoorbeeld, waar je al direct aan de slag kunt met jouw VWO-diploma of hbo propedeuse. We betalen niet alleen je opleiding, je krijgt ook gewoon salaris en natuurlijk een fantastisch team waar je jaren mee vooruit kunt.

Wat wij belangrijk vinden

Bij Schipper geloven we in samenwerken, vragen stellen en feedback delen.  Je komt daardoor in een omgeving terecht waar teamwork belangrijk is en je collega’s je zullen helpen te groeien.  Je zult geholpen worden, maar ook de ruimte krijgen om zelfstandig aan de slag te gaan. Vanuit de diensten die wij aanbieden en de verschillende klanten die wij bedienen, is de diversiteit groot. Je zult daardoor veel afwisseling krijgen in jouw werkzaamheden en dat biedt uitstekende leermogelijkheden.

Enthousiasme, openheid en inzet brengen je verder. Wij bieden jou die ruimte, maar wat bied jij Schipper? Vul het sollicitatieformulier in en vertel het ons!

Stage Lopen Schipper Accountants