int(3008)

Lieke van Poppel, Thomassen Better Business Gifts

’T SAMEN MAKEN IN BREDA

Lieke van Poppel nam twee jaar terug het bedrijf Thomassen Better Business Gifts over. Ze wil met maatwerk in onderscheidende relatiegeschenken werken aan groei en naamsbekendheid in de regio Breda.

Een goede start

‘Na ruim 14 jaar in loondienst bij USG people was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het liefst in de vorm van een eigen bedrijf dat ik verder kan laten groeien en ontwikkelen. Thomassen was voor mij de ideale kandidaat: in Breda en met een product waar iedereen blij van wordt. Thomassen werkte al samen met Schipper. Mede door hun aanpak en aandacht kon ik een goede start maken. Het inzicht van Marco, mijn accountant, in de cijfers van mijn bedrijf, helpt mij bij het vinden van de juiste balans in omzetgroei en het doen van investeringen. Bijvoorbeeld met nieuwe medewerkers.’

Benieuwd wie het nog meer samen met Schipper maken in Breda?
Lees hier de verhalen van enkele andere relaties. 

Wilt u het ook samen met ons maken in Breda?

Bij Schipper staan we naast u als ondernemer. We organiseren alle kennis die we in huis hebben rondom u heen en werken samen aan een succesvolle toekomst voor uw bedrijf. Onze voornaamste doelstelling is dat u kunt ondernemen met vertrouwen. Daarom staan u en uw wensen altijd centraal. Heeft u vragen of wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? We komen graag met u in contact!

Groei en omzet met elkaar in balans

Lieke van Poppel, Thomassen Better Business Gifts