int(3017)

Sylvie Rasenberg, Werkstudent bij Schipper Accountants

’T SAMEN MAKEN IN BREDA

Silvie Rasenberg studeert fiscaal recht aan de Tilburg University. Twee dagen per week werkt ze bij Schipper Accountants. Via haar ouders kwam ze in contact met Schipper. Ze vindt het ideaal om werken en leren met elkaar te combineren.

Vrijheid en flexibiliteit

‘Ik waardeer de vrijheid en de flexibiliteit binnen Schipper. Dat maakt dat ik mijn studie en werk goed kan combineren. Ik zie voor mezelf hier zeker een toekomst. Daar wil ik me verder ontwikkelen, zodat ik klanten goed en breed kan adviseren. Verdere specialisatie, dat komt eventueel later. Ik verwacht dat ik bij Schipper ook daarvoor de ruimte ga krijgen.’

Benieuwd wie het nog meer samen met Schipper maken in Breda?
Lees hier enkele verhalen van onze relaties. 

Wil jij het ook samen met ons maken in Breda?

Bij Schipper kijken we naar wie je echt bent en wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Dat vormt jou én je toekomst. Persoonlijk contact en individuele carrièrekansen staan voorop, want iedereen is anders. Een goede werk-prive-balans is essentieel en onze informele organisatie geeft je verantwoordelijkheid, diversiteit en vrijheid. Daar zou je toch voor tekenen? Word ook de beste versie van jezelf en kom het samen met ons maken in Breda!

Meer weten over het werken bij Schipper? Bezoek onze ‘werken bij’ website en bekijk ons actuele vacatureaanbod.

Met Schipper wil ik me breed ontwikkelen

Sylvie Rasenberg, Werkstudent bij Schipper Accountants