Robbie Haemhouts, Haems Training

’T SAMEN MAKEN IN BREDA

Vanaf zijn 18e tot zijn 35e is Robbie Haemhouts profvoetballer. Hij begint en beëindigt zijn voetbalcarrière bij NAC Breda. Sinds juli is hij gestart met Haems Training, dat personal training verzorgt.

Open, sociaal en behulpzaam

‘Ik werk nu ook als assistent jeugdtrainer bij NAC. Mooi werk, maar ik wil met het oog op mijn toekomst verder kijken. Daarom ben ik Haems Training begonnen. Ik kende Maron Gosens, kantoorleider van kantoor Breda al via NAC en zodoende ben ik verder met hem gaan praten. Ik verwacht van Schipper dat ze mij goed informeren over de combinatie van loondienst en een eigen bedrijf en hoe ik daar in de toekomst mee om moet gaan. Praktisch krijg ik bijvoorbeeld hulp bij het invullen van de btw-aangifte. Heb dat pas voor het eerst gedaan. Mijn indruk van Schipper is een open en sociaal bedrijf. De contacten lopen makkelijk en de mensen zijn behulpzaam’.

Benieuwd wie het nog meer samen met Schipper maken in Breda?
Lees hier de verhalen van enkele andere relaties. 

Wilt u het ook samen met ons maken in Breda?

Bij Schipper staan we naast u als ondernemer. We organiseren alle kennis die we in huis hebben rondom u heen en werken samen aan een succesvolle toekomst voor uw bedrijf. Onze voornaamste doelstelling is dat u kunt ondernemen met vertrouwen. Daarom staan u en uw wensen altijd centraal. Heeft u vragen of wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? We komen graag met u in contact!

Schipper staat voor open, sociaal en behulpzaam

Robbie Haemhouts, Haems Training