Ilona van Alphen, Baudoin van Alphen Bergers Architecten Interieurarchitecten

’T SAMEN MAKEN IN BREDA

Ilona van Alphen is sinds 2001 partner bij Baudoin van Alphen Bergers Architecten Interieurarchitecten. Duurzaam bouwen en het ontzorgen van klanten zit in het DNA van dit Bredase bureau met landelijke exposure.

Voortreffelijk advies

‘Toen duurzaam nog geen issue was, waren wij er al mee bezig. Duurzaamheid gaat in mijn optiek veel verder dan materiaalgebruik en robuust bouwen. Het heeft alles te maken met tijdloos ontwerpen. Een mooi voorbeeld van een duurzame aanpak is de verbouwing van het nieuwe kantoor van Schipper, die wij mochten uitvoeren. Hergebruik van materialen en een nieuw design gaan er hand in hand. Zelf werken we al heel lang met Schipper. Net als wij, ontzorgen zij ook. Bijvoorbeeld toen een van onze partners met pensioen ging, zorgden zij voor een voortreffelijk advies. Wat ik heel fijn vind, is dat mijn vragen over de jaarrekening elk jaar met geduld worden beantwoord. Helaas begrijp ik nog steeds niet alles. Iedereen zijn vak denk ik dan maar’.

Benieuwd wie het nog meer samen met Schipper maken in Breda?
Lees hier de verhalen van enkele andere relaties. 

Wilt u het ook samen met ons maken in Breda?

Bij Schipper staan we naast u als ondernemer. We organiseren alle kennis die we in huis hebben rondom u heen en werken samen aan een succesvolle toekomst voor uw bedrijf. Onze voornaamste doelstelling is dat u kunt ondernemen met vertrouwen. Daarom staan u en uw wensen altijd centraal. Heeft u vragen of wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? We komen graag met u in contact!

‘Duurzaam bouwen en ontzorgen, net als wij’

Ilona van Alphen, Baudoin van Alphen Bergers Architecten Interieurarchitecten