Schippr Nxt

Wie onderneemt, wilt vooruit. Daarvoor is inzicht nodig en de mogelijkheid om snel te schakelen. Dat kan alleen met cijfers die actueel zijn en informatie die relevant is. Met Schippr Nxt maken we optimaal gebruik van digitale boekhoudtools. Via het online platform ontvangt u tijdig de juiste signaleringen. Onze adviseurs en accountants werken achter de schermen samen met u mee.

Met Schippr Nxt ontzorgen wij u volledig. Uw boekhouding wordt voor u digitaal bijgehouden en u heeft altijd en overal inzicht in uw omzet, kosten en andere indicatoren die voor uw bedrijf belangrijk zijn. Trends en ontwikkelingen zijn direct zichtbaar. Kansen liggen er om te grijpen. Uiteraard houden onze adviseurs alles in de gaten. Zij signaleren tijdig als er sturing nodig is. Alert, proactief en professioneel.

Op maat gemaakt

Uw Schippr Nxt platform wordt op maat gemaakt waarbij er gekeken wordt naar de wensen van u en uw onderneming. Gedeeltelijk bestaat het platform uit standaard functionaliteiten. Daarnaast zijn er opties beschikbaar zodat we volledig kunnen inspelen op uw behoeften. En zelfs de opties zijn flexibel; u kunt ze ‘aan- en uitzetten’ wanneer u wilt. Comfort voor onze klanten vinden we namelijk belangrijk. Hierdoor krijgt u de ruimte waar u goed in bent: ondernemen.

Helder en transparant

Schippr Nxt draait om uw administratie en het inzicht wat u nodig heeft om als organisatie te kunnen groeien. Op basis van een persoonlijk gesprek inventariseren wij de variabelen die u nodig heeft om uw doelstellingen te realiseren. Periodiek gaan wij met u in gesprek om de voortgang van uw doelstellingen te monitoren en waar nodig bij te sturen om realisatie van de doelstellingen te waarborgen.

Uw Schippr Nxt adviseur is helder en transparant en hetzelfde geldt voor de tariefafspraken. Wilt u de volgende stap zetten in uw boekhouding, neem vandaag nog contact op met één van onze specialisten of download de brochure voor meer informatie!

Danny Molhoek AA

0118 - 22 56 13

06 - 12 77 74 56