Ondernemen met vertrouwen

MKB

Achter iedere mkb-onderneming schuilt een ondernemer. Ambitieuze mannen en vrouwen die elke dag met veel bezieling in hun bedrijf actief zijn. Sommigen zijn net begonnen, anderen zijn al ervaren. Misschien bent u zzp-er of geeft u leiding aan een middelgroot bedrijf? De adviseurs van Schipper zijn actief binnen het brede pallet van het mkb. Afhankelijk van uw vraag zijn we adviseur, vertrouwenspersoon of sparringpartner. Samen met u denken we mee over kansen voor uw bedrijf. We signaleren veranderingen, waarschuwen voor valkuilen en bieden u optimaal inzicht in het reilen en zeilen van uw bedrijf.

Dé mkb-ondernemer bestaat niet. Gelukkig maar, bij Schipper weten we als geen ander dat iedere onderneming uniek is, net als de mensen die er werken. Wij geloven in de kracht van diversiteit en zijn ervan overtuigd dat dit ons sterker maakt. Wie u ook bent als ondernemer en wat uw drijfveren ook zijn, wij kijken samen met u vooruit en zorgen ervoor dat het klopt, aan alle kanten van uw bedrijf.

Samen bieden we meerwaarde, altijd

Uw administratie, de jaarrekening, fiscaal-juridische zaken, het werven van medewerkers, de keuze van een financierings- en ondernemingsvorm of het (ver)kopen van een onderneming; bij iedere keuze en iedere beslissing waar u als ondernemer voorstaat, biedt onze kennis en ervaring meerwaarde. We werken met een team van specialisten die u op het juiste moment bijstaan. Daarbij kijken we nadrukkelijk over de grenzen van ons eigen specialisme. Zo bieden we adviezen die op een positieve manier doorwerken in alle geledingen van uw bedrijf.

Samenwerken aan succes

In onze ogen is de vrijheid om te kunnen doen en laten waar u goed in bent, een groot goed. Die vrijheid is vanzelfsprekend en voor ons één van de voorwaarden voor een goede samenwerking. We laten elkaar de ruimte en werken samen in het volste vertrouwen. We sparren, we delen ideeën en kijken kritisch naar onszelf en naar u en uw onderneming. Zo werken we, ieder vanuit zijn eigen rol, aan het succesvol realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen.

Onze vaste adviseur ontsluit een zee aan informatie. We worden op alle gebieden volledig ondersteund. Advisering gebeurt bovendien pro-actief. Dat waardeer ik bijzonder.

Jaap Abresch, Breston B.V.
Jan Rutjes

mr. Jan Rutjes RB

0113 - 23 94 81

06 - 54 30 49 45

Maron Gosens

drs. Maron Gosens RB

076 - 30 34 626

06 - 51 57 30 48

Edwin van Belle

Edwin van Belle

010 - 31 38 523

06 - 15 44 96 18

Schipper Accountants is altijd dichtbij. Ook bij u in de buurt.

Bekijk contactgegevens en medewerkers bij u in de buurt.